Aloja

Noslēdzies Latvijas Republikas komandu čempionāta galda tenisā 1.posms

img-0031.480.341.sAr lielu nepacietību gaidot, aizvadītajā nedēļas nogalē Alojas Ausekļa vidusskolas sporta hallē norisinājās Latvijas Republikas (LR) komandu čempionāta galda tenisā 1.posms. Tajā piedalījās kupls skaits dalībnieku no tuvākām un tālākām Latvijas pilsētām, sākot no Liepājas un beidzot ar Daugavpili. Šīs sacensības varētu nodēvēt par īstu galda tenisa maratonu, jo tās risinājās līdz pat plkst. 20.

Sacensību pirmajā dienā startēja sieviešu augstākā līga, kā arī vīriešu augstākā un 1.līga. Galda tenisa kluba (GTK) „Aloja” pirmajai komandai mainīgas sekmes augstākajā līgā, uzvaras un zaudējumus dalot uz pusēm. Cerēsim uz vēl labākām sekmēm nākamajā posmā Preiļos, jo jāņem vērā, ka komanda nespēlēja spēcīgākajā sastāvā.

Svētdien, ļoti veiksmīgi savu dalību LR komandu čempionāta 2014./2015.gada sezonā sāka GTK „Aloja” otrā komanda – spēlējot tautas līgā, tā izcīnīja četras uzvaras. Alojas novada sieviešu komanda posmu noslēdza ar vienu uzvaru un trīs zaudējumiem, tāpēc turēsim īkšķus par pozitīvāku turpinājumu.

Pēc labi uzsākās sezonas, vēlam mūsu komandām veiksmi un izturību Preiļos 22. un 23.novembrī, bet nākamā tikšanās jau 8.novembrī Alojas mazās balvas 1.kārtā.

Modris Golubovs