Aloja

ZAAO sveiks sakoptāko sētu saimniekus piecos novados, tostarp arī mūsu

setu-sveiksana-pa-svetkiem.480.720.sValsts svētku pasākumu laikā no 15. līdz 18.novembrim SIA ZAAO (ZAAO) sveiks savus klientus, sakoptāko sētu saimniekus no Alojas, Rūjienas, Beverīnas, Burtnieku un Mazsalacas novada, kuru darbu īpašumu apsaimniekošanā teicami novērtējušas konkursu  komisijas.

Alojas novada Staiceles pagasta Dzirnavu ielas 16 un „Ķekari” māju saimniekiem, Rūjienas novada Rūjienas pilsētas Lauku ielas 2 un Aspazijas ielas 7, Jeru pagasta „Vecpunkas” un „Jaunstirnas” māju saimniekiem, Beverīnas novada Brenguļu pagasta „Kadiķi” mājas saimniecei, Burtnieku novada Vecates pagasta „Eži” un „Austrumi 3” māju saimniekiem, Mazsalacas novada Sēļu pagasta „Jaunresgaļi” un „Sprīdīši”, Ramatas pagasta „Bērzkalni” un „Pīlādži”, Skaņkalnes pagasta „Vecbomji” un „Dārziņi”, Mazsalacas pagasta „Vecmauriņi” un Mazsalacas pilsētas Pērnavas ielas 34 māju saimniekiem ZAAO piešķirs sešas reizes bezmaksas atkritumu konteineru tukšošanu.

Liels paldies saimniekiem par atbildīgu un pašaizliedzīgu savu īpašumu apsaimniekošanu, krāšņo stādījumu veidošanu, uz labiem darbiem mudinot arī līdzcilvēkus!

Informāciju sagatavoja

Zane Leimane

SIA ZAAO sabiedrisko attiecību speciāliste

Rīgas iela 32, Valmiera, LV-4201

Mob.tālr.:26610013

E-pasts: zane.leimane@zaao.lv

Twitter.com/zaao_lv

Draugiem.lv/zaao

www.zaao.lv