Aloja

Valmieras centra tirgus aicina pieteikties tirgotājus

tirgus.480.321.sSākot ar šī gada 22.novembri savu darbību uzsāks Valmieras centra tirgus, kurā īpaši aicināti piedalīties tirgotāji un ikviens interesents. Sākums plānots plkst. 10 un par norises vietu izvēlēta Beātes iela 15, blakus tipogrāfijai „Liesma”. Tirgotāji aicināti pieteikties zvanot uz 27740620 vai rakstot uz e-pastu: valmierastirgus@gmail.com

Valmieras centra tirgū uzsvars tiks likts uz Latvijas mājražotāju, zemnieku un amatnieku izstrādājumiem, kā arī pārtikas produktu tirdzniecību. Ikvienam interesentiem tiks dota iespēja tirgoties ar pašu meistarotiem darinājumiem, audzētiem lauku labumiem, saražotiem krājumiem – jebko, ko vēlētos pārdot, un darīt to par īpaši saprātīgām cenām. Tā būs jauna iespēja arī pircējiem Valmieras centra tirgū iegādāties visu, ko vien sirds vēlas un vēders kāro.

Projekta organizatori strādās pie tā, lai attīstītu infrastruktūru – vasaras sākumā tirgotājiem tiks uzcelti ērti tirdzniecības galdi un nelielas nojumes, kurās tirgoties būtu daudz patīkamāk.

Sākumā tirgošanās plānota katru nedēļu, bet sākot no 2015. gada pavasara – katru dienu.

Nākamie tirgus pasākumi plānoti šī gada 29.novembrī, 6.decembrī, 13.decembrī, 20.decembrī, 23.decembrī un 24.decembrī.

Informāciju sagatavoja

Biruta Daņiļeviča

Valmieras centra tirgus komunikācijas speciāliste

e-pasts: valmierastirgusSA@gmail.com