Aloja

Ekonomikas ministrija ziņo par aktualitātēm uzņēmējdarbībā arī sociālajos tīklos

Ekonomikas ministrija ir izveidojusi Facebook lapu „Atbalsts uzņēmējiem”, kurā ievietos informāciju par šobrīd pieejamo valsts atbalstu uzņēmējdarbības uzsākšanai un attīstībai, kā arī par plānotajām ES fondu programmām 2014. – 2020. gada plānošanas periodā. Tiks publicēta arī informācija par organizētajiem pasākumiem komersantiem.

„Ekonomikas ministrija kopā ar mūsu sadarbības partneriem  šogad kopumā organizējusi 18 forumus „Atbalsts uzņēmējiem” dažādās Latvijas pilsētās, kurus apmeklējuši vismaz 1200 komersanti. Uzņēmēju lielā interese par forumiem un tajās diskutētajām tēmām bija galvenā motivācija Ekonomikas ministrijai izveidot īpašu lapu Facebook, vienkopus publicējot informāciju par aktuālajām atbalsta programmām un informatīvajiem pasākumiem, vienlaikus arī paplašinot ministrijas komunikāciju ar sabiedrību, šoreiz jo īpaši ar uzņēmējiem, sociālajos medijos,” uzsver Ekonomikas ministrijas valsts sekretārs Mārtiņš Lazdovskis.

Facebook lapā, galvenokārt, plānots rakstīt par Ekonomikas ministrijas, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras, Latvijas Garantiju aģentūras un Latvijas finanšu attīstības institūciju Altum administrētajām programmām un organizētajiem pasākumiem, kā arī Nodarbinātības valsts aģentūras un Lauku atbalsta dienesta atbalsta programmām un pasākumiem uzņēmējiem.

Evita Urpena

Ekonomikas ministrijas

Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja

Tālr: 67013193

E-pasts: Evita.Urpena@em.gov.lvatbalstsuznemejiem@em.gov.lv

Web: www.em.gov.lv

Twitter: @EM_gov_lv, @siltinam

Youtube: http://www.youtube.com/ekonomikasministrija;

Youtube: http://www.youtube.com/siltinam

Facebook: http://www.facebook.com/atbalstsuznemejiem