Aloja

Uzņēmēji un NVO aicināti piedalīties „Alojas novada dienu” pasākumos

aloja.lv_alojas-novada-gerbonis_mazais-252x30027.un 28.martā norisināsies „Alojas novada dienas”, kuru ietvaros notiks dažādi pasākumi:

  • 27.martā paredzēts seminārs uzņēmējiem, kurā tiks sniegta informācija par atbalsta programmām, ES fondu plānotās aktivitātes un cita uzņēmējiem noderīga informācija, būs iespēja uzdot interesējošus jautājumus un diskutēt. (Semināra dienas kārtība  būs pieejama  februārī. Tad arī tiks uzsākta pieteikšanās semināram).
  • 27.martā plānotas ekskursijas uzņēmumos. Aicinājums uzņēmējiem padarīt savu uzņēmumu pieejamāku sabiedrībai un piedāvāt bezmaksas  ekskursijas. (Ja šādu iespēju piedāvāsiet, papildu informācijai ar Jums sazināsies personīgi).
  • 28.martā tiek plānota tehnikas parāde, kurā aicināti piedalīties tie uzņēmumi un biedrības, kam ir kāda tehnika, piemēram,  traktori, kāds īpašs transporta līdzeklis – automašīna, motocikls, velosipēds u.c., ko ir vēlme  parādīt plašākai sabiedrībai.
  • 28.martā no 10:00 – 15:00 visi Alojas novada uzņēmumi un biedrības laipni aicināti piedalīties izstādē – tirdziņā. Jums būs lieliska iespēja prezentēt savu uzņēmumu vai biedrību, iepazīstināt izstādes apmeklētājus ar  uzņēmuma ražoto produkciju vai piedāvāto pakalpojumu.  Tiek piedāvāta arī iespēja demonstrēt audio vizuāli  informatīvu materiālu (piemēram, prezentāciju) par Jūsu uzņēmumu, tā produkciju vai sniegtajiem pakalpojumiem, biedrību un tās darbu. Aicinājums savlaicīgi padomāt par saviem stendiem, lai tie būtu vizuāli pievilcīgi un interesanti!
  • 28.martā no 20:00 paredzēta uzņēmēju apbalvošana dažādās nominācijās, kā arī  „Alojas novada dienu” noslēguma balle.

 

Visi uzņēmēji  un NVO tiek laipni aicināti piedalīties „Alojas novada dienu” pasākumos, lai padarītu šīs divas dienas  interesantas un īpašas kā uzņēmējiem, tā vietējiem iedzīvotājiem un viesiem.

 

PIETEIKUMS

 

Jautājumu un neskaidrību gadījumā sazinieties ar Alojas novada domes komercdarbības speciālisti Baibu Birzgali: e-pasts baiba.birzgale@aloja.lv, tel. 25749131