Aloja

Izdota brošūra par ūdenstūrisma iespējām Igaunijā un Latvijā

Udensturisms Igaunija un LatvijaProjekta “Riverways” ietvaros klajā nākusi informatīva brošūra par ūdenstūrisma iespējām Igaunijā un Latvijā. Tajā var iepazīties gan ar Igaunijas un Latvijas upēm, gan arī ar jūras laivošanas iespējām šo valstu piekrastēs un salās. Kopumā apkopota informācija par 65 upēm un 15 jūras maršrutiem. Brošūra noderēs ikvienam, kurš plāno atpūtu uz ūdens, ļaujot izvēlēties savām interesēm un spējām piemērotāko upi un izbaudīt piedzīvojumus uz ūdens gan brīvā dabā, gan pilsētu gaismās.

 

Brošūras elektroniskā versija latviešu valodā pieejama šeit.

Brošūra angļu valodā pieejama šeit.

Brošūra krievu valodā pieejama šeit.

Brošūra igauņu valodā pieejama šeit.

Brošūra lietuviešu valodā pieejama šeit.

Brošūra somu valodā pieejama šeit.

Brošūra vācu valodā pieejama šeit.

 

Ar Kurzemes plānošanas reģiona vadību un 39 Latvijas un Igaunijas partneru atbalstu tapis jauns projekts „Ūdenstūrisma kā dabas un aktīva tūrisma komponentes attīstība Latvijā un Igaunijā” jeb „Riverways”. Projekta mērķis ir uzlabot apstākļus ilgtspējīga ūdenstūrisma attīstībai un paaugstināt ūdenstūrisma konkurētspēju Latvijā un Igaunijā. Vairāk par projektu šeit.

 

Papildu informācija: Ineta Puriņa, Projekta vadītāja Vidzemes plānošanas reģionā, Mob.: 26382820, E-pasts: ineta.purina@vidzeme.lvwww.vidzeme.lv