Aloja

Sporta aktivitātes Staiceles jauniešu klubā „Čempiņš”

12.februārī Staiceles jauniešu klubā notika galda tenisa sacensības, kurās tika gaidīts ikviens interesents, neatkarīgi no vecuma. Sacensības organizēja Alojas novada dome un tiesāja Ingus Talcis.

 

Uz sacensībām ieradās 15 dalībnieki, tāpēc dalībniekus sadalīja divās grupās un izspēlēja pēc apļa sistēmas. Tā spraigās spēlēs pagāja vairākas stundas līdz noskaidrojās šīs dienas labākie. Pirmajā grupā, par vienu punktu atpaliekot no līderiem, ierindojās Aldis Ādamsons. Līderiem pēc apļa izspēles bija vienāds punktu skaits, tāpēc vietu sadalījumu noteica pēc savstarpējās spēles, un tā 2.vietā ierindojās Mārcis Kreštapovičš, bet 1.vieta Kalvim Eglītim.

 

– Biju noguris pēc aktīvās klases ekskursijas un arī sāpēja roka, tāpēc negaidīju šodien no sevis labus rezultātus, – tā pirms spēlēm domāja šīs dienas labākais spēlētājs pirmajā  grupā Kalvis Eglītis, kurš bija arī jaunākais dalībnieks savā grupā.

 

Arī otras grupas spēles noritēja ne mazāk spraigi. Šeit vienādi rezultāti līderiem un vietu sadalījumu atkal bija jānoteic pēc savstarpējās spēles rezultāta. 3.vietu ieguva Mikus Čipots, otrā – Lauma Ustrisova un godpilnā 1.vieta Sendijai Romanovskai.

 

24.februārī Staiceles jauniešu klubā atkal norisinās sacensības, tikai šoreiz visi bija aicināti savus spēkus pārbaudīt 64 lauciņu dambretē. Tā kā dalībnieki bija vien astoņi, spēles notika vienā grupā, katram izspēlējot ar katru līdz divām uzvarām. Spraigās cīņās pagāja vairāk nekā trīs stundas un tikai pēdējā partija noteica spēlētāju izkārtojumu uz goda pjedestāla, jo visiem trim līderiem pirms šīs spēles bija līdzīgs punktu skaits. Un tā 1.vietu dambretē ieguva Inga Konrāde (atkārtojot savu sniegumu 2014.gadā), 2.vieta – Lauma Lenora Ustrisova, 3.vieta – Jānis Vītols.

 

Staiceles sporta metodiķis Dainārs Konrāds