Aloja

“Alojas novada dienu” pasākumos būs interesanti ikvienam

Afišas_Alojas novada dienas-page-0

 

“Alojas novada dienu” izstādē – tirdziņā, kas norisināsies 28.martā no 10:00 – 15:00, piedāvājums būs daudzpusīgs. Apmeklētāji varēs iegādāties vietējo ēdināšanas uzņēmumu ražoto produkciju, kā arī degustēt dažādus gardumus. Būs iespēja aplūkot kartupeļu šķirņu izstādi un, pavasarim iestājoties, iegādāties dažādus meža koku ietvarstādus. Varēs iegādāties arī tekstilijas izstrādājumus un vērot aušanas procesu uz stellēm.

 

Interesentiem tiks sniegta informācija gan par ūdenssaimniecību un ēku apsaimniekošanu, gan bankas darbību, tūrisma piedāvājumu u.c. Izstādē būs iespējams aplūkot un iegādāties mājražotāju un amatnieku produkciju – māla traukus, koka rotaļlietas un attīstošās spēles, ogu sīrupus un daudz citu interesantu lietu.

 

Ar piedāvājumu un saviem stendiem izstādē piedalīsies arī Burtnieku un Mazsalacas novads. Tajos ikviens varēs iegūt novadu tūrisma informāciju, kā arī aplūkot atsevišķu uzņēmumu ražoto produkciju.

 

Izstādes laikā būs vērojama atraktīva kultūras programma, kā arī būs pieejamas saistošas nodarbes bērniem.

 

“Alojas novada dienu “ tehnikas parādē, kas norisināsies 28.martā 11:00  pa Jūras, Rīgas un Valmieras ielām līdz Alojas autoostai, varēs vērot modernus traktorus, ekskavatorus, arī Valsts Ugunsdzēsības un glābšanas dienesta lielo auto ar cisternu. Parādē piedalīsies vieglais auto ar īpaši interesantu piekari – govju nagu griežamajām stellēm, kā arī citi transporta līdzekļi. Daļa parādes dalībnieku savu tehniku līdz 13:00 izvietos apskatei Alojas autoostā.

 

“Alojas novada dienu” noslēguma ballē 28.martā no 20:00 apbalvosim mūsu novada uzņēmējus. Ballē uzstāsies īpaši atraktīvi viesmākslinieki “Mangulishow” ar grupu “Buččča”. Notiks glāžu mūzikas koncerts, pēdu klavieru priekšnesums, lifatronu šovs un daudz citu priekšnesumu. Balli apmeklēt var ikviens – gan uzņēmēji, gan vietējie iedzīvotāji un viesis.

 

Vieta pie galdiņa ballē ar uzkodām – 10,00 EUR no personas. Sīkāka informācija un pieteikšanās pa tālruni 29335600, 64031135 vai 26480408. Ieejas kartes uz balli tikai iepriekšpārdošanā līdz 25.martam. Ieejas kartes ballei var iegādāties Alojas novada domes kasē, Staiceles pilsētas un pagasta, Brīvzemnieku un Braslavas pagastu pārvaldēs.

 

“Alojas novada dienu“ laikā 27.martā paredzētas dažādas organizētas ekskursijas uz uzņēmumiem, kā arī seminārs uzņēmējiem.

Pasākuma afišas

 

Aicinām ikvienu apmeklēt un ar prieku izbaudīt “Alojas novada dienu 2015” pasākumus!