Aloja

„Limbažu fonds” vientuļos seniorus aicina uz izrādi un dāvā Lieldienu paciņas

Martā un aprīlī nodibinājums „Limbažu fonds” četru novadu vientuļos seniorus aicina uz Ausekļa Limbažu teātra izrādi „Bezkaunīgie veči”. Teātris jau priecējis skatītājus Krimuldas novadā, savukārt 28.martā izrādi varēs noskatīties Salacgrīvas, 10.aprīlī Limbažu un 12.aprīlī 14:00 Alojas kultūras namā. Ieeja ir par ziedojumiem, bet Limbažos – bez maksas.

 

Kā pastāstīja Ausekļa Limbažu teātra režisore Inta Kalniņa, teātris pērn sadarbojies ar Borisa un Ināras Teterevu fondu, tā finansētajos un novadu fondu organizētajos labdarības pasākumos spēlējot izrādes vecākās paaudzes vientuļiem cilvēkiem visā Latvijā. Šogad sadarbība turpinās, un izrādes ar „Limbažu fonda” gādību ir iespēja noskatīties arī mūsu puses ļaudīm. „Katram cilvēkam jādara kas labs, tāpēc mūsu teātris ir atsaucies labdarībai,” uzsver režisore.

 

Vientuļie seniori Lieldienu laikā tiks iepriecināti ne vien ar teātra izrādi, bet arī Lieldienu svētku gardumu paciņām, kurās ir konfektes, medus, vafeļu torte un sautēta cūkgaļa. Svētku paciņas ar Sociālo dienestu starpniecību tiks izdalītas 200 vientuļajiem pensionāriem Alojas, Krimuldas, Limbažu un Salacgrīvas novados. Teātra izrādi un svētku paciņas „Limbažu fonds” sarūpējis Borisa un Ināras Teterevu fonda līdzfinansētajā projektā „Svētku pakas un pasākumi Alojas, Krimuldas, Limbažu, Salacgrīvas novada sirmgalvjiem”.

Līva Tauriņa,
Nodibinājuma „Limbažu fonds”
projekta „Limbažu fonda darbības pilnveidošana”
sabiedrisko attiecību speciāliste

Limbažu fonds+