Aloja

Noslēgusies VII Mazās balvas izcīņa galda tenisā

VII_Mazas_Balvas_kopvert_Uzvaretaji_Aloja_04.04.2015_2Alojā, 4.aprīlī noslēgusies VII Mazās balvas šīs sezonas pēdējais 6.posms. Sacensībās piedalījās 43 dalībnieki no tuvākām un tālākām Latvijas pilsētām, kā arī spēlētāji no Lietuvas un Igaunijas. Dalībnieku sastāvs bija ļoti spēcīgs, ar tādiem spēlētājiem kā 2013.gada Latvijas čempions Artūrs Reinholds, Lietuvas junioru izlases dalībnieks Romualdas Franckaitis, kā arī vairākiem spēlētājiem no Latvijas reitinga labāko desmitnieka: Jānis Svīķis, Māris Ķuda, Emīls Lutinskis u.c.

 

Sacensības noslēdzās ar Artūra Reinholda uzvaru, kurš finālā piecos setos, ar rezultātu 3:2 pārspēja Māri Ķudu. Spēlē par 3.vietu uzvarēja Emīls Lutinskis ar rezultātu 3:1, uzveicot Jāni Svīķi. Par labāko veterānu tika atzīts igaunis Antti Luigemaa, labākā jaunieša balva tika piešķirta Romualdam Franckaitim, bet par labāko spēlētāju starp sievietēm tika atzīta igauniete Valerija Saričeva. Visas dienas garumā bija redzamas ļoti daudz emocijām un skaistām izspēlēm bagātas spēles.

 

Pēc šī noslēguma posma tika apbalvoti kopvērtējuma labākie. 1.vietu ieguva Māris Ķuda, aiz sevis atstājot Emīlu Lutinski un Jāni Svīķi. Antti Luigemaa tika atzīts par kopvērtējuma labāko veterānu. Kopvērtējuma labākais jaunietis ir Andrejs Čemirtans un labākas sievietes gods nemainīgi Valērijai Saričevai. Labākā alojieša titulu saņēma Artis Golubovs.

 

Ar to arī noslēgusies VII Mazās balvas izcīņa galda tenisā, bet Aloja bez sacensībām neiztiks, jo jau 12.aprīlī Alojas sporta hallē norisināsies Latvijas Republikas komandu čempionāta fināls.

 

Modris Golubovs