Aloja

Šautriņu mešanas sacensības Staiceles Jauniešu klubā „Čempiņš”

29.aprīlī Staiceles Jauniešu klubiņā notika šautriņu mešanas sacensības. Tās bija ziemas sezonas noslēdzošās sacensības, jo klubiņš bija atvērts pēdējo dienu (vasaras sezonā tas ir slēgts). Šautriņu mešanas sacensības Staiceles Jauniešu klubiņā norisinājās pirmo reizi. Varbūt tāpēc dalībnieku skaits bija salīdzinoši mazs, bet varbūt pie vainas bija ļoti skaisti laikapstākļi. Daži dalībnieki ieradās stipri par vēlu un tāpēc šogad varēja tikai noskatīties citu dalību finālā.

 

Dalībnieki reģistrējās divās grupās un izspēlēja trīs kārtas, finālā iekļuva četri labākie, kas ieguva augstāko punktu skaitu.

 

Bērnu grupā  bija četri dalībnieki (trīs meitenes un viens zēns). Tāpēc finālā iekļuva visi. 4.vietā palika Tonijs Stūrītis (11.g.), kurš džentlmeniski goda pjedestālu atvēlēja meitenēm. 3.vietā Amanda Konrāde (9. g.), 2.vietā Elīna Konrāde (9.g., no pirmās vietas atpaliekot tikai par 2 punktiem) un godpilno 1.vietu izcīnīja Estere Endija Ustrisova (12.g.).

 

Pieaugušo grupā bija pieci dalībnieki (četri vīrieši un viena sieviete). Pēc trim kārtām noskaidrojās, ka finālā iekļuva visi puiši. Fināla cīņas izvērtās diezgan spraigas un ceturtā vietā, tikai nedaudz zaudējot konkurentam, ievietojās Leons Ustrisovs. 3.vietā Jānis Vītols (abus šķīra tikai 8.punkti). 2.vietu ieguva Mārtiņš Eglītis, tikai par vienu punktu atpaliekot no 1.vietas ieguvēja Daināra Konrāda.

 

Šajā dienā bez balvas nepalika neviens dalībnieks, jo tiem, kas nenokļuva uz goda pjedestāla, bija iespēja našķoties ar saldumiem. Bet godalgoto vietu ieguvēji tika pie medaļām un diplomiem, bet pirmās vietas ieguvēji tika apbalvoti arī ar kausu.

 

Paldies dalībniekiem par atsaucību un spraigajām cīņām, kā arī paldies Anitai Kapackai par palīdzēšanu sacensību tiesāšanā!

 

Dainārs Konrāds,

Staiceles pilsētas sporta metodiķis