Aloja

Cēsīs notiks seminārs “Iespējas uzņēmējiem un uzņēmējdarbības attīstībai jaunajā ES fondu plānošanas periodā 2014.-2020.gadam”

LTRK

Ceturtdien, 6.augustā, Cēsīs, Radošo industriju pop-up birojā, Lielā Skolas ielā 6, plkst. 13:00 – 16:00 tiks organizēts informatīvs seminārs „Iespējas uzņēmējiem un uzņēmējdarbības attīstībai jaunajā ES fondu plānošanas periodā 2014.-2020.gadam: pārrobežu sadarbības programmas, Ekonomikas ministrijas plānotais atbalsts, CFLA un ALTUM“. Ikviens interesents varēs uzzināt vairāk par Igaunijas-Latvijas pārrobežu sadarbības programmu un Centrālā Baltijas jūras reģiona pārrobežu sadarbības programmu, kādus atbalsta pasākumus uzņēmējiem plāno Ekonomikas ministrija, kā šajā plānošanas periodā notiks ES fondu projektu administrēšana un kādas funkcijas veiks Centrālā finanšu un līgumu aģentūra (CFLA). Tāpat tiks sniegta informācija par atbalsta programmām uzņēmējiem, ko piedāvā attīstības finanšu institūcija „ALTUM”.

Informatīvajā seminārā aicinām piedalīties mazo un vidējo uzņēmumu pārstāvjus, kā arī iestādes, uzņēmumus un organizācijas, kas atbalsta un veicina uzņēmējdarbības attīstību, organizējot kursus, apmācības, pieredzes nodošanu biznesa uzsākšanai un izaugsmes treniņus esošajiem vai topošajiem uzņēmējiem.

Dalība seminārā ir bez maksas. Informatīvajam semināram lūgums pieteikties līdz 3.augustam,reģistrējoties šeit

Info seminara_06 08 _programmaV02 

Semināru organizē Latvijas tirdzniecības un rūpniecības kameras Vidzemes nodaļa sadarbībā ar Cēsu novada domi, Igaunijas-Latvijas pārrobežu programma, Centrālā Baltijas jūras reģiona programmas nacionālais kontaktpunkts Latvijā, Centrālo finanšu un līgumu aģentūru, attīstības finanšu institūciju „ALTUM”.

Kontaktinformācija:

Līga Ābola, LTRK Vidzemes nodaļa, e-pasts: valmiera@chamber.lv, mob. +371 28625443