Aloja

Paldies mūsu uzņēmējiem!

???????????????????????????????Alojas Ausekļa vidusskolas sporta hallei, kas tika atvērta pirms sešiem gadiem, šogad bija pienācis laiks grīdas remontam. Alojas novada pašvaldība piešķīra līdzekļus darbu veikšanai – vecās lakas kārtas slīpēšanai, jaunu laukuma līniju iezīmēšanai un grīdas lakošanai. Tika izsludināts iepirkums, kura rezultātā darbus veica firma SIA “Sporta halle”.

 

Esam uzlabojuši grīdas vizuālo izskatu, iestrādājot tajā novada ģerboni un Alojas Ausekļa vidusskolas nosaukumu, kā arī zālē tiks izvietoti baneri ar mūsu atbalstītāju logo zīmēm.

           

Lai to izdarītu, atbalstu guvām no mūsu novada uzņēmējiem, kuri šo darbu veikšanai ziedoja finansiālos līdzekļus. Lielākie ziedotāji – SIA “Aloja Starkelsen”, SIA “EEMR Transport”, kā arī SIA “Miks D”, SIA “Mieriņš”, SIA “Draugu dārzs”, veterinārais serviss “Būsi vesels”, I.Bartkevičas uzņēmums un anonīmie ziedotāji. Liels paldies visiem un ceram, ka arī turpmāk kopīgi celsim un atbalstīsim Alojas novada sportu!

 

Halle no oktobra būs atvērta arī pieaugušajiem sportotājiem – volejbolā, basketbolā, galda tenisā un florbolā. Gaidīsim sportotājus apmeklējuma grafika saskaņošanai!

 

Inese Mētriņa

Alojas Ausekļa vidusskolas direktore