Aloja

9.oktobrī Pārgaujas novadā notiks seminārs par priekšnosacījumiem veiksmīgai projektu realizācijai

vidzeme_logo_finalVidzemes plānošanas reģions un Pārgaujas novada pašvaldība aicina nevalstisko organizāciju un uzņēmumu pārstāvjus piedalīties seminārā par priekšnosacījumiem veiksmīgai projektu realizācijai. Seminārs notiks 9.oktobrī Auciema muižā, Pārgaujas novadā.

Semināra mērķis ir sniegt teorētiskas un praktiskas zināšanas par projekta iesniegumu sagatavošanu, finansējuma piesaistes iespējām, praktiskām ideju ģenerēšanas metodēm, kā arī veicināt atbildību par apstiprināto projektu realizāciju.

To vadīs Ieva Garjāne, kas ir Valmieras Biznesa un inovāciju inkubatora projektu vadītāja, neformālās izglītības trenere, Reģionālā mācību centra pasniedzēja, biedrības „Jumata” valdes priekšsēdētāja. Viņai ir pieredze darbā ar pašvaldības attīstības plānošanu, uzņēmējdarbības veicināšu, izglītības programmu realizēšanu gan jauniešiem, gan uzņēmumu, organizāciju vadītājiem.

Ieva Garjāne piedāvās atšķirīgu pieeju projekta sagatavošanai, priekšplānā virzot idejas, mērķa, satura un sadarbības nozīmi. Semināra laikā tās dalībniekiem būs iespēja likt pamatus iecerētajiem projektiem un finanšu piesaistes plāniem.

Semināra darba kārtība pieejama šeit.

Aicinām pieteikties semināram līdz 2015. gada 6. oktobrim Vidzemes plānošanas reģiona tīmekļa vietnē vidzeme.lv, sadaļā „VPR Semināri”.

Seminārs ir bez maksas.

Papildu informācija: Laima Engere, ES fondu informācijas un uzņēmējdarbības centra komercdarbības speciāliste, Mob. t.: 28376912, laima.engere PIE vidzeme PUNKTS lv.