Aloja

Lauku dienas ceļotājiem 2015

aloja.lv_img_3246-1024x683Aicinām saimniecības piedalīties kopējā lauku tūrisma mārketinga akcijā – LAUKU DIENAS CEĻOTĀJIEM, kas notiks 2015. gada 17. oktobrī.

 

Lauku dienas ir vienas dienas akcija, kad Latvijas ražojošās saimniecības ver savas durvis, lai popularizētu savus audzētos, ražotos produktus Latvijas iedzīvotājiem. Tā ir iespēja klātienē tikties ar savu pircēju, iegūt atgriezenisko saiti par produktu un, iespējams, arī jaunas idejas produktu attīstībai nākotnē.

 

Latvijas iedzīvotājam tā ir unikāla iespēja apmeklēt Latvijas lauku ražotāju saimniecības un uzzināt klātienē, kā ēdiens nonāk uz mūsu galdiem? Akcija dod iespēju ielūkoties lauku aizkulisēs, iepazīt dažādas uzņēmējdarbības iespējas laukos. 

 

Lauku dienas ir Latvijas zemnieku un ražotāju sadarbības projekts, kas apvieno saimniecības vienotā akcijā ar mērķi popularizēt lauku dzīvi, lauku profesijas un laukos ražotus produktus Latvijas iedzīvotājiem.

 

Piesakoties akcijā, saimniecība apņemas vienu dienu (17. oktobrī)  no plkst 10.00 līdz 18.00 uzņemt, pēc iepriekšējas pieteikšanās, visus interesentus un pastāstīt un parādīt kā top produkcija, kā arī iespēju robežās piedāvāt produkciju iegādei uz vietas.

 

Vairāk http://agro.zemniekusaeima.lv 
Akciju organizē “Zemnieku saeima” sadarbībā ar LLTA “Lauku ceļotājs”.