Aloja

Aicinām piedalīties LIAA rīkotajā pasākumā „Uzņēmēju individuālās tikšanās ar LIAA pārstāvniecību ārvalstīs vadītājiem”

liaaAicinām piedalīties Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) rīkotajā pasākumā „Uzņēmēju individuālās tikšanās ar LIAA pārstāvniecību ārvalstīs vadītājiem” (kontaktbirža), kas notiks šī gada 26. oktobrī Rīgā, viesnīcā „Radisson Blu Hotel Latvija”!

Pasākumā LIAA pārstāvniecību vadītāji individuāli atbildēs uz uzņēmēju jautājumiem, sniegs praktiskus padomus un palīdzēs atrast kontaktus interesējošajā reģionā.

Šoreiz iespējams pieteikt tikšanos ar LIAA pārstāvjiem Zviedrijā, Norvēģijā, Somijā, Dānijā, Vācijā, Lielbritānijā, Krievijā, Kazahstānā, Azerbaidžānā, Baltkrievijā, Nīderlandē, Polijā, Itālijā, Francijā, Japānā, Singapūrā, Apvienotajos Arābu Emirātos, Ukrainā un Lietuvā.

Dalība bezmaksas.

Pieteikšanās LIAA mājaslapā: www.liaa.gov.lv/lv/pasakumi/uznemeju-individualas-tiksanas-ar-liaa-parstavniecibu-arvalstis-vaditajiem-2015-10-26-riga.

Informējam, ka individuālās tikšanās ar LIAA pārstāvniecību vadītājiem notiks arī 29. oktobrī Starptautiskā uzņēmējdarbības foruma ietvaros Rēzeknē, Latgales koncertzālē GORS. Plašāka informācija un reģistrācija LIAA mājaslapā: www.liaa.gov.lv/lv/pasakumi/starptautiskais-uznemejdarbibas-forums-rezekne. Dalība bezmaksas.

Sīkāka informācija:
LIAA Biznesa informācijas nodaļa
+371 67039459
eksportetajiem@liaa.gov.lv