Aloja

Kā izveidot efektīvu uzņēmuma mājaslapu – bezmaksas seminārs Valmierā

kebbeKebbe IT sadarbībā ar Valmieras Biznesa un inovāciju inkubatoru organizē bezmaksas semināru uzņēmējiem, mārketinga un komunikācijas speciālistiem un uzņēmuma attīstības vadītājiem “Kā plānot un izveidot efektīvu uzņēmuma mājaslapu”. Seminārs norisināsies Valmierā, šī gada 5. novembrī no pulksten 14.00 līdz 16.00.

Seminārā runās par par to, kas ir efektīva mājaslapa, kā plānot un izstrādāt mājaslapu, kas palīdzēs sasniegt uzņēmuma mērķus gan ilgtermiņā, gan īstermiņā, par biežāk pieļautajām kļūdām un kā tās novērst, kā izvēlēties dizainu, izstrādāt un publicēt saturu, kā padarīt to atrodamu Google, kā arī citiem svarīgiem jautājumiem, kas ir saistīti ar biznesa līmeņa mājaslapas izveidi.

 

Jūs iegūsiet arī informāciju par jaunākajām nozares tendencēm un praktiskus padomus, kurus uzreiz varēsiet likt lietā sava uzņēmuma mājaslapas izveidē vai uzlabošanā.

Iespēja laimēt praktisku ekspertu palīdzību

Ikviens semināra dalībnieks piedalīsies izlozē un pretendēs uz iespēju iegūt:

  • 30% atlaidi jaunas mājaslapas izveidei;
  • bezmaksas koncepta izstrādi jaunai mājaslapai;
  • profesionāla un Google draudzīga satura izstrādi pieciem atvērumiem.

 

Semināra norise

Seminārs norisināsies šī gada 5.novembrī no pulksten 14:00 līdz 16:00, Purva ielā 12A, Valmierā. Lai piedalītos bezmaksas seminārā, lūgums iepriekš pieteikties, rakstot uz e-pastu ilze.maurina@vbii.lv vai zvanot 64250878.

 

Programma

13:40–14:00 – Ierašanās;

14:00–14:45 – Pirmā daļa (Mērķu definēšana, klientu, konkurentu un atslēgvārdu izpēte, satura izstrāde);

14:45–15:00 – Kafijas pauze;

15:00–15:45 – Otrā daļa (Lapas struktūra, dizains, satura publicēšana, SEO, rezultātu mērīšana, ilgtermiņa stratēģija);

15:45–16:00 – Jautājumi un atbildes.

 

Par semināra vadītāju

Edgars ir mājaslapu izstrādes projektu vadītājs. Kopā ar komandu ir realizējis dažādu veidu projektus uzņēmumiem Norvēģijā un Latvijā. Edgars lielu uzmanību pievērš mājaslapas apmeklētāju uzvedībai un domāšanai, tādējādi palīdzot uzņēmumiem realizēt uz lietotāju orientētus WordPress Web projektus.

 

Vairāk informācijas par uzņēmumu mājaslapā www.kebbeit.lv.