Aloja

Rūpēs par klientiem, ZAAO regulāri apmāca darbiniekus

Oktobra izskaņā SIA „ZAAO” (ZAAO) atkritumu vedēju vadītājiem un atkritumu savācējiem notika ikgadējās apmācības, lai papildinātu darbinieku zināšanas un prasmes maksimāli kvalitatīvai klientu apkalpošanai un teicamai darba drošības vides uzturēšanai.

 

ZAAO valdes priekšsēdētājs Aivars Sirmais apmācību atklāšanā dalībniekus iepazīstināja ar nozīmīgākajiem notikumiem un sasniegumiem 2015.gadā, ieskicējot ieceres nākamā gada periodam, rosinot turpmākajās darbinieku apmācībās iekļaut ne tikai teorētiskas, bet arī praktiskas nodarbības.

 

Apmācību laikā, tika izklāstīta uzņēmuma integrētās vadības sistēma, kas ietver vadlīnijas uzņēmuma darbinieku un klientu sadarbībai ikdienā par dažādiem jautājumiem. Tika runāts par aktualitātēm Ražošanas daļas darba uzlabošanai, otrreizēji pārstrādājamo atkritumu šķirošanas procesiem un Loģistikas nodaļas darbības jaunumiem.

 

Ar savu pieredzi un informāciju dalījās uz mācībām uzaicinātie viesi. “SIA MEGATE” valdes priekšsēdētāja, Latvijas Biznesa konsultantu asociācijas biedre Anita Mežinska, kura konsultēja ZAAO darbiniekus par saskarsmi  ar uzņēmuma iekšējo un ārējo klientu. Darbinieki atzinīgi novērtēja sniegtos padomus, raisot plašāku diskusiju par aktuālo un būtisko uzņēmuma darbības principu.

 

Savukārt, “Darba drošības centra” speciālists Kārlis Upenieks sniedza zināšanas par darba drošības aizsardzības līdzekļiem un iespējamiem veidiem kā pasargāt sevi no traumām, pārbaudot darbinieku esošās zināšanas šajos jautājumos.

 

ZAAO ir atkritumu apsaimniekošanas uzņēmums, kas saviem darbiniekiem nodrošina regulāras apmācības dažādās grupās un līmeņos, lai pārrunātu uzņēmuma darbības virzienus un neskaidros jautājumus, kas var rasties ikdienas intensīvās darba slodzes apstākļos.

 

Informāciju sagatavoja:

Kristīne Kazakēviča

SIA ZAAO attīstības daļas speciāliste

Rīgas iela 32, Valmiera, LV-4201

Mob.tālr.:28374215

E-pasts: kristine.kazakevica@zaao.lv

Twitter.com/zaao_lv

Draugiem.lv/zaao

www.zaao.lv