Aloja

Mazā biznesa diena notiks 20. novembrī

bildeLai piesaistītu uzmanību mazajiem uzņēmumiem, 20. novembrī visā Latvijā notiks Mazā biznesa diena.

Latvijas Biznesa savienības padomes priekšsēdētāja Elīna Egle-Ločmele stāsta, ka Latvijā mazais bizness veido pamatu tautsaimniecības struktūrā un nodarbinātībā. Mazais bizness turpina aug un rada arvien jaunus produktus. Mazā biznesa dienas rīkotāji secina, ka uzņēmumi, kas aktīvi iesaistās uz rezultātiem vērstās darbībās, aug un attīstās. Tas iedvesmojis arī šogad apvienoties, lai piesaistītu Latvijas iedzīvotāju uzmanību šiem uzņēmīgajiem cilvēkiem.

Vietnē www.mazabiznesadiena.lv ir uzkrāta un vizualizēta informācija par visiem dalībniekiem, to piedāvātajiem pakalpojumiem un produktiem, lai palīdzētu cilvēkiem izvēlēties atbalstāmos komersantus. Šajā vietnē mazie uzņēmēji var izveidot sava biznesa individuālu reklāmas plakātu un video, ar ko dalīties sociālajos tīklos. Mazā biznesa dienas laikā iedzīvotāji tiek aicināti aktīvi izmantot digitālo karti internetā, kur var atrast mazo biznesu. Pasākuma rīkotāji arī sola atvērt interneta platformu biznesam “Open”, kurā uzņēmumi varēs dinamiski piedāvāt preces un pakalpojumus cits citam, veicināt produktu noietu, pieejamību un atpazīstamību.

Informācijai:

Mazā biznesa diena

Notiks 20. novembrī visā Latvijā.

Pērn iniciatīvā “Atbalsti mazo biznesu” bija pulcēti vairāk nekā 4700 uzņēmumu.

Mazā biznesa dienā piedalās visi vietnē www.mazabiznesadiena.lv reģistrēti uzņēmumi.

20. novembrī notiks seminārs “Mazā biznesa diena Rīgā un visā Latvijā”, ko varēs vērot tiešraidē internetā.

Interneta platformā biznesam “Open” uzņēmumi varēs dinamiski piedāvāt preces un pakalpojumus cits citam.

Šī iniciatīva 2014. gadā ieguva arī Eiropas Komisijas nacionālo godalgu “Uzņēmējdarbības veicināšana” (Enterprise Promotion Award) un Ekonomikas ministrijas Atzinības rakstu.