Aloja

Cēsu Uzņēmēju forums 2015

CesisŠī gada foruma tēma būs:
Kādi izaicinājumi sagaida uzņēmējus nākotnē?
Izcili lektori stāstīs par jaunākajām biznesa vadības pieejām, par nākotnes darbiniekiem, kādi tie būs? Kā mainās cilvēki, mainoties apkārtējai pasaulei? Kā uzņēmuma attīstību risina veiksmīgi uzņēmumi?

Būs paneļdiskusija ar vietējiem uzņēmējiem, jaunie veiksmes stāsti, kā arī informācija par starptautisko jauniešu organizāciju JCI LATVIA un jaunizveidoto Cēsu filiāli, Cēsu Drauga karti, konkursa Dari Cēsīm rezultātiem u.c.

Pasākumu piedalīsies tādi lektori, kā Pēteris Apinis (Latvijas ārstu biedrības prezidents), Arta Biruma (Latvijas Personāla vadības asociācijas padomes locekle), Tatjana Volkova (Banku augstskolas profesore), Jānis Palkavnieks (draugiem.lv runasvīrs) un citi iedvesmojoši lektori un uzņēmēji.

Savukārt pasākuma noslēdzošā daļa sāksies piektdienas vakarā,  plkst. 19.00,  Fonoklubā, kuras ietvaros tiks apbalvoti labākie Cēsu uzņēmēji 2015 dažādās nominācijās, neformālā gaisotnē varēs dibināt jaunus kontaktus vai dalīties pieredzē.

Pasākuma programma: šeit

Cēsu uzņēmēju forumā ir aicināti piedalīties ne tikai Cēsu novada, bet visu Latvijas novadu uzņēmēji un uzņēmīgi cilvēki. Dalība forumā ir bez maksas, taču vietu skaits var izrādīties ierobežots, tāpēc lūgums laicīgi pieteikt savu dalību forumā tiešsaistē šeit vai rakstot valdis.nitins@cesis.lv, un vieta Jums būs rezervēta.