Aloja

Alojas novada sporta skola veiksmīgi realizē projektu

2015.gadā Latvijas Futbola Federācijas Inovatīvo projektu atbalsta programmas ietvaros ar 120 EUR finansējumu tika atbalstīts Alojas novada sporta skolas projekts „Alojas novada futbols grib izaugt liels!”.

 

Šī gada 14. un 20.janvārī Alojas novada sporta skolas audzēkņi Klāvs Grosbergs, Emīls Sorokins, Māris Barkovskis un Alens Mārtiņš Jirgensons kopā ar sporta skolas direktores vietnieci Ingu Konrādi viesojās visās novada pirmsskolas izglītības iestādēs, kur 5 – 6 gadīgo apmācības grupiņām rādīja futbola paraugdemonstrējumus. Pēc priekšnesuma un sarunas ar bērniem par sportošanas veselīgumu, jaunie sportisti piedāvāja mazajiem sportot gribētājiem veikt stafetes „Lielie lēkātāji”, „Cauri peļķītēm” un „Mašīnītes”. Un tieši tad sākās vislieliskākā jautrība un azartiskākā gaisotne. Visās pirmsskolas izglītības iestādēs, kurās ciemojāmies, bērni ar prieku un interesi veica uzdevumus, kuri tika uzdoti. Katrai pirmsskolas izglītības iestādei dāvanā tika futbola bumba, lai mazie sportot gribētāji varētu vingrināties un apgūt tādas pašas prasmes futbolā kā Alojas novada sporta skolas audzēkņi. Mazie sportisti tika arī pie dažādām balvām un kārumiem. Ceram, ka daudziem radās interese par futbolu un viņi papildinās Alojas novada sportistu rindas.

 

Paldies trenera Jāņa Valāņina trenētajiem puišiem ne tikai par skaisto priekšnesumu, bet arī par apzinīgumu, centīgumu un prieku, ar kādu viņi veica visus uzticētos uzdevumus, un par to, cik lieliski prata saprasties ar bērniem.

 

Alojas novada sporta skolas direktore Sandra Brokāne