Aloja

Lūdz pieteikties balvai BIZNESA LEPNUMS 2016!

biznesa_lepnumsLīdz 6. jūnijam iespēja pieteikties balvai BIZNESA LEPNUMS 2016! Nepalaidiet garām iespēju paslavēt savu darba devēju, savu kaimiņu vai draugu uzņēmēju, iemīļotāko vietējo uzņēmumu! Iegūstiet jaunu ailīti pats sava uzņēmuma panākumu listē!

 

Viss ir pavisam vienkārši.

Ja Jūsu vai partnera uzņēmums ir ieviesis inovatīvu produktu, īstenojis oriģinālu produkta virzības stratēģiju, apguvis jaunus tirgus Latvijā un / vai ārpus tās, var lepoties ar strauju apgrozījuma pieaugumu vai ir sasniedzis augstus produktivitātes rādītājus, varbūt tieši Jūsu uzņēmums ir pelnījis kļūt par BIZNESA LEPNUMU 2016 un pastāstīt par sevi visai Latvijai!

 

Aicina žurnāls “iBizness” sadarbībā ar SIA “LURSOFT IT”, AS “Attīstības finanšu institūcija Altum” un vadošo mobilo sakaru operatoru SIA “Tele2”.

 

Izvirzīt balvai aicinām uzņēmumus, kas atbilst noteiktiem kritērijiem:  

  • 2015.gadā uzņēmums ir strādājis ar peļņu,
  • uzņēmums veiksmīgi turpina strādāt arī 2016.gadā,
  • 2015.gadā apgrozījuma pieaugums,
  • nav nodokļu parādu uz 30.04.2016.

 

Uzvarētāji tiks noteikti 2 grupās:

  • mikrouzņēmumu grupā – 2015.gadā uzņēmuma apgrozījums nepārsniedz 100 000 EUR;
  • mazo uzņēmumu grupā – 2015.gadā uzņēmuma apgrozījums nepārsniedz 700 000 EUR.

 

Izvirzīt uzņēmumu balvas saņemšanai var līdz š.g. 6.jūnijam (ieskaitot), aizpildot pievienoto pieteikuma anketu un nosūtot uz e-pasta adresi bizness@ifinanses.lv.

 

Uzvarētāji tiks paziņoti balvas BIZNESA LEPNUMS 2016 pasniegšanas ceremonijas laikā 6.jūlijā “Spīķeru” koncertzālē, kur vienlaikus ar uzvarētāju godināšanu notiks arī forums “Mazais uzņēmums Latvijā”.

 

Gaidām Jūsu pieteikumus!

 

Vairāk informācijas: http://ibizness.lv/formas/piesakies-biznesa-lepnumam-2016

67280693

bizness@ifinanses.lv

ibizness.lv