Aloja

Lāčplēša dienas foto orientēšanās sacensības Alojā

11.novembrī Alojas pilsētā norisinājās foto orientēšanās sacensības. Sacensībām bija pieteikušās 4 komandas – ģimeņu komandas “Bondari +” , “Rozīši”, “Savējie” un viena grupas komanda “Zibšņi”.

Komandu uzdevums bija 2,5 stundu laikā atrast 25 kontrolpunktus un uzņemt foto, iekļaujot kontrolpunkta objektu un vienu komandas dalībnieku. Trijos kontrolpunktos dalībniekus gaidīja papilduzdevumi, par kuru izpildi tie varēja saņemt papildpunktus. Papilduzdevumos bija jāatmin mīklas, jāpapildina tautasdziesmas ar trūkstošajiem vārdiem un jāuzņem foto kopā ar 5 cilvēkiem. Visas komandas ļoti labi tika galā ar uzdevumiem un finišēja pirms noteiktā laika.

Ģimeņu konkurencē pirmo vietu ieguva komanda “Savējie” (Baiba Siktāre, Haralds Siktārs, Jānis Voldemārs Siktārs), 2.vietā “Rozīši” (Ēriks Rozītis, Indra Celmiņa, Kaspars Rozītis) un 3.vietā ierindojās komanda “Bondari +” (Alvis Bondars, Helmuts Bondars, Betija Bondare un Pēteris Zēvalds). Brīvajā grupā ar uzdevumu ļoti labi galā tika komanda “Zibšņi” (Rūdolfs Roļskijs un Kristens Marsels Bojārs).

Paldies, Staiceles Sporta profesionālas vidusskolas audzēkņiem un viņu skolotājai Vizmai Tiltiņai par palīdzību sacensību organizēšanā un tiesāšanā.

Sagatavoja Rūta Stumpe