Aloja

Alojas novada sporta skolas 2003. un 2004. gada spēlētāju panākumi 2017.gada Latvijas Jaunatnes čempionātā un Kurt Koenig kausa izcīņā

futbols

Pagājušajā gadā Markuss Ķirsis, Edgars Irbe un Endijs Pļaviņš piedalījās Latvijas jaunatnes čempionātā futbolā, startējot pie Vidzemes FC komandām. Starts bija ļoti veiksmīgs. Meistarību grupas komandu konkurencē mūsu puiši – Markuss un Edgars – ieguva 2.vietu, bet Attīstības grupu divīzijā  3.vietu.

Endijs Pļaviņš piedalījās Vidzemes FC Attīstības grupu komandā un 5 komandu konkurencē ieguva 1.vietu, Elites grupā palika pēdējie.

 

Labi panākumi, uzsākot sezonu, puišiem ir arī šogad, piedaloties „Kurt Koenig 2018” kausa izcīņā, kur 5 komandu konkurencē ieguva 2.vietu.

 

Daugavpilī „Daugavpils Cup 2018” kausa izcīņā starptautiskajā turnīrā 10 komandu konkurencē ieguva 8.vietu. Turnīros startēja Markuss Ķirsis, Edgars Irbe, Endijs Pļaviņš un Renārs Rumjancevs.

 

Liels paldies Edgara mammai par transportu un nogādāšanu zēnus uz Smilteni, lai varētu piedalīties Latvijas Jaunatnes čempionātā futbolā.

Treneris I.Dalka