Aloja

Projekta ietvaros Limbažu fonds rīko semināru četru novadu pedagogiem

Sabiedrības integrācijas fonda padomes (SIF) Limbažu fonda atbalstītā projekta „Limbažu fonda darbības stiprināšana” ietvaros 17.aprīlī Lādezera  pamatskolā norisināsies seminārs četru novadu pedagogiem „Būt labam ir labi”. Pasākums paredzēts par Talsu novada fonda izstrādātās rokasgrāmatas par labdarības audzināšanu skolēnos ikkatrā no mācību priekšmetu stundām izmantošanu arī mūsu puses mācību iestādēs.

 

Ar savu pieredzi pasākumā dalīsies Talsu novada fonda vadītāja Iveta Rorbaha, kas arī ir pedagoģe, Talsu 2.vidusskolas direktora vietniece un Talsu novada fonda sabiedrisko attiecību speciāliste. Tāpat seminārā uzstāsies arī Talsu TV valdes locekle Sanita Liepiņa. Arī semināra nosaukums aizgūts no Talsiem.

 

Limbažu fonda viena no galvenajām nākamo piecu gadu prioritātēm ir labdarības un filantropijas attīstība savā darbības teritorijā, līdz ar to pasākuma otrajā daļā paredzēta praktiska nodarbība  „Ziedotāju aplis skolā”.

 

 SIF atbalstītā projekta „Limbažu fonda darbības stiprināšana” īstenošanas gaitā plānotas arī fonda dibinātāju, atbalstītāju apmācības, kā arī, sadarbojoties ar Latvijas un Baltijas kolēģiem, tiks īstenota pieredzes apmaiņa. Lai papildinātu fonda pieredzi finansējuma piesaistes pasākumu organizēšanā un paplašinātu ziedotāju loku, projekta ietvaros tiks veikta jauna ziedojumu vākšanas pasākuma organizēšana – Uzņēmēju Bumbu rallijs, kura mērķauditorija būs tieši uzņēmēji. Tāpat, lai efektīvāk paustu fonda idejas, informētu sabiedrību un savā ziņā atvieglotu fonda dibinātāju un darbinieku darbu, tiks veikta fonda mājas lapas pilnveidošana, padarot to funkcionālāku un vienkāršāk izmantojamu ikdienā.

 

Projekta aktivitāšu īstenošana notiks Alojas, Krimuldas, Limbažu un Salacgrīvas novados līdz šā gada oktobrim.

 

Pasākumu finansiāli atbalsta Sabiedrības integrācijas fonds no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem Informatīvā relīze ir sagatavota ar Sabiedrības integrācijas fonda finansiālu atbalstu no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par relīzes saturu atbild Limbažu fonds.

 

Sandra Taube

Nodibinājuma „Limbažu fonds”

Sabiedrisko attiecību speciāliste