Aloja

Alojas Mūzikas un mākslas skolas izlaidumā

26.maijā izlaidumu svinēja Alojas Mūzikas un mākslas skolas kolektīvs. Svētku dienā mūs sveica Alojas novada domes priekšsēdētājs Valdis Bārda.

 

Apliecības par profesionālās ievirzes izglītību saņēma 13 absolventu. Kā ik gadu, izlaidumā uzstājās Mūzikas nodaļas absolventi, atskaņojot vienu skaņdarbu no eksāmena programmas un muzicējot kopā kolektīvajos sastāvos. Apliecības Mūzikas nodaļā saņēma Marta Madara Miksone, Elīna Krūmiņa, Harijs Liepiņš, Marija Alise Jenča, Andreass Meļņičenko un Edvards Kaļva.

 

Mākslas nodaļas audzēkņi uzstājās izlaidumā, prezentējot savus skolas nobeiguma darbus-dizaina zīmējumus “Ziedi”, “Senais skaistums”, Kalendāru, tekstila spilvenus “Krāsainie sapņi” un panno “Laiks mākslai” un “Zvaigznājs”.  Apliecības saņēma absolventi-Rēzija Samanta Bartkēviča, Sanija Bērziņa, Tīna Evelīna Rudzīte, Karīna Aleksandra Jenča, Ansis Siliņš, Mārtiņš Žukovskis un Sandis Žukovskis.

 

Absolventus sveica bijusī skolotāja, direktores vietniece  Sandra Lagzdiņa. Sirsnīgus sveicienus veltīja Pūtēju orķestris “Pociems”, pateicoties Elīnas Krūmiņas vecākiem.

 

Alojas Mūzikas un mākslas skolas atbalsta biedrības priekšsēdētāja Eva Stāvere pasniedza balvas skolas vislabākajiem audzēkņiem katrā izglītības programmā. Un tie šogad ir absolventi – stīgu instrumentu spēles programmā Marija Alise Jenča, pūšaminstrumentu spēles programmā – Elīna Krūmiņa, taustiņinstrumentu spēles programmā – Edvards Kaļva un vizuāli plastiskās mākslas programmā – Karīna Aleksandra Jenča.

 

Paldies vecākiem par atbalstu, izpratni un personīgo ieguldījumu teica skolotāji un skolas kolektīvs, īpaši pateicoties Edvarda Kaļvas vecākiem. Sirsnīgi vecākus sveica paši absolventi. Paldies skolotājiem un skolas kolektīvam par iegūtajām zināšanām un prasmēm teica absolventi un vecāki, dāvājot skaistos ziedus, jaunas ābelītes skolas dārzam un drukātu Tīnas Evelīnas Rudzītes kalendāru nākamajam darba cēlienam.

 

Noslēgumā kopīgi baudījām vecāku sarūpēto mielastu un pāršķirstījām bilžu albumu par kopā pavadīto laiku. Paldies, veiksmīgu sadarbību kopīgi muzicējot un radoši darbojoties arī turpmāk!

 

Direktore Laila Ulmane

[Not a valid template]