Aloja

Aizvadīts Stipro skrējiens Staicelē

29. maijā tika aizvadīta lieliska diena Staiceles vidusskolas un Profesionālās sporta vidusskolas teritorijā, kur norisinājās ikgadējais Stipro skrējiens Staicelē. Dalību skrējienā veica Staiceles vidusskolas, Staiceles Sporta profesionālās vidusskolas, Alojas Ausekļu vidusskolas, Ozolmuižas pamatskolas skolēni, kā arī citi novadnieki.

 

Dalībnieki startu veica sešās grupās: 7-8, 10-11, 12-13, 14-15 gadu veci skolēni un pieaugušo dalībnieku konkurencē, Kā arī grupas tika iedalītas meiteņu/sieviešu un zēnu/vīriešu apakšgrupās. Vidusskolas grupā šogad neviens nestartēja. Jaunākie skrējiena dalībnieki veica īsāku distanci – 1.1km garu, turpretim 10 -11 gadus jauno dalībnieku distance kļuva jau nedaudz garāka -1.6km, bet no 14-15 gadu vecuma grupām distances garums palielinājās līdz pat 2.5km. Skrējiena laikā dalībniekiem bija jāpārvar dažādas šķēršļi- labirints, lēkšana pāri kārtiņām, skriešana kalnā, kā arī daudz kas cits.

 

7-8 gadu vecuma grupā meiteņu konkurencē 1.vietu ieguva – Mairita Volde, 2.- vietā Estere Uibu, 3. vietā – Anete Volde. Zēnu konkurencē šajā vecuma grupā 1. vietu guva Rojs Bušs, 2.vietā – Emīls Eglītis un 3. vietā ierindojās Kaspars Neripa.

 

10, 11 gadu vecuma grupā meiteņu konkurencē 1.vietu ieguva – Dagne Staģe, 2. Vietā Paula Šestokova un 3. Vietā Evija Genevoha, turpretim zēnu konkurencē  1. Vietā ierindojās Kristaps- Aleksandrs Balabolins, 2.vietā Kevins grāvītis un 3. Vietā Aleks Šrēders.

 

12, 13 gadu vecuma grupā meiteņu konkurencē 1.vietā Paula Reide, 2. vietā Kristīne Usačeva un 3. Vietā Rita Šestakova. Zēnu konkurencē 1. vietā ierindojās Deivids Mitrauskis, 2. vietā Kārlis Veinbergs un 3. vietā Rihards Staģis. 

 

14, 15 gadu vecuma grupā meiteņu konkurencē distanci mēroja tikai viena dalībniece – Elīna Plūme, kura guva 1.vietu. Zēnu konkurencē šajā vecuma grupā 1.vietu ieguva Mikus Čipats, 2. Vietu Markuss Maurītis un 3. vietā ierindojās Māris Zariņš. 

 

Pieaugušo grupā sieviešu konkurencē 1.vietu ieguva Zane Konstantinova, 2. Vietā Indra Celmiņa un 3.vietā Inese Veinberga. Vīriešu konkurencē 1. vietu ieguva Helmuts Bonders, 2. Vietā ierindojās Ingmārs Kārkliņš un 3. vietu ieguva Māris Šrēders

 

Alojas novada sporta skola lielu paldies vēlas teikt Staiceles Sporta profesionālās vidusskolas skolotājai Vizmai Tiltiņai un viņas audzēkņiem par palīdzību trases sagatavošanā un tiesāšanā, kā arī par muzikālo noformējumu Daināram Konrādam. Par atbalstu vēlamies pateikties arī Jaunsardzes un informācijas centram. Kā arī liels paldies visiem dalībniekiem par piedalīšanos – uz tikšanos nākamgad!

Pasākums tika organizēts Eiropas Sociālā fonda finansētā projektā “Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanai un slimību profilaksei Alojas novadā”, Nr.9.2.4.2/16/I/028.

projekta_logo_EU_NA

 

Sagatavojusi Zane Adiene

[Not a valid template]