Aloja

Ar Ozolmuižas sportistu uzvaru noslēgušās Alojas novada sporta spēles

11. augustā Vilzēnu sporta laukumā notika Alojas novada sporta spēles. Dalību sacensībās bija pieteikušas 10 komandas, pārstāvot visas novada apdzīvotās vietas.

Sportot gribētāji varēja izmēģināt spēkus 8 individuālās sacensībās, bet 6 disciplīnās sacentās komandas. Visas dienas garumā dažādās aktivitātēs varēja iesaistīties arī bērni un seniori.

Rīta pusē sacensības atklāja un klātesošos uzrunāja Alojas novada domes priekšsēdētājs Valdis Bārda, vēlot sportiski pavadīt dienu. Alojas novada sporta skolas direktores vietniece Zane Adiene komandas iepazīstināja ar dienas kārtību, sporta veidiem un disciplīnām.

Spraigākās sacensība risinājās futbola laukumā, kur vīri mērojās spēkiem kājbumbas spēlē. Meistarīgākās komandas noskaidrošana pat ieilga. Pārāka par citām šoreiz izrādījās komanda “SK Brālis”, otrā vieta staiceliešiem, bet trešie Alojas futbolisti. Ne mazāk asas cīņas risinājās abos volejbola laukumos. Spraigā cīņā labāki izrādījās komanda “Staicele”, otrie ungurpilieši, bet trešie Braslavas pagasta volejbolisti. Sacensībā “Zviedru karaļi”, kurā jāspēj no attāluma nogāzt koka klucīšus, labāki izrādījās Ozolmuižas spēlētāji, atstājot aiz sevis komandu “P.K.U. Puikule”, bet trešie šajā sacensībā staicelieši. Ozolmuižas komandai labāk veicās arī komandu foto orientēšanās disciplīnā, otrie – staicelieši, bet trešie “P.K.U.Puikule”. Aso prātu disciplīnā ar spicāko prātu bija komanda “Izdomā”, otrie palika ungurpilieši, bet rešie puikulieši. Jautra un interesanta izvērtās stafete, kas no komandām prasīja ne tikai veiklību un sadarbības spējas, bet arī asu prātu, koncentrēšanos un uzmanību. Augstāko novērtējumu ieguva komanda “Ozoli”, viņiem seko komanda “P.K.U. Puikule”, bet trešie braslavieši.

Dienas noslēgumā, apkopojot rezultātus, sporta spēļu kopvērtējumā pirmo vietu izcīnīja komanda “Ozoli”, otrā vieta tika piešķirta Staiceles komandai, bet trešā vieta šogad ungurpiliešiem.

Sporta spēļu noslēgumā komandas un arī individuālie sportisti saņēma piemiņas medaļas un kausus. Tie sportisti, kuri nebija klāt apbalvošanas brīdī, savas medaļas var saņemt pie Alojas novada sporta skolas direktores vietnieces Zanes Adienes, iepriekš sazinoties pa t. 22004785

Sportisti, līdzjutēji un citi ballēties gribētāji vakarā devās uz Braslavas parku, lai noskatītos A.Alunāna izrādi “Pašu audzināts”, ko sanākušajiem sagatavojuši Viļķenes amatierteātris. Bet pēc tam ikviens varēja dejot Latvijas Simtgades zaļumballē Braslavas parkā kopā ar grupu “Kaugurieši”.

ALOJAS NOVADA SPORTA SPĒĻU 2018 REZULTĀTI

Liānas Lilenblates-Sipko teksts un foto

[Not a valid template]