Aloja

Iesniedz savus priekšlikumus Eiropas nākotnei!

Vairākums Latvijas iedzīvotāju atbalsta mūsu valsts dalību Eiropas Savienībā (ES), turklāt šis atbalsts laika gaitā, kopš 2004. gadā tikām uzņemti ES, ir pieaudzis. Atklāts gan paliek jautājums — ko tieši nozīmē šis atbalsts? Par kādu Eiropas politiku un nākotnes redzējumu iestājas Latvijas iedzīvotāji? Kādas ir mūsu iedzīvotāju bažas, cerības un vēlmes par ES politiku un nākotni?

«Dialogu par Eiropas nākotni» iniciatīva ir daļa no «pilsoņu konsultācijām» visā Eiropā. To uzdevums ir izzināt dalībvalstu pilsoņu viedokļus par Eiropai svarīgākajiem kopējiem jautājumiem, sākot ar to, kādi šie jautājumi ir.

“Dialogu par Eiropas nākotni” mērķis ir apkopot un strukturēt Latvijas iedzīvotāju idejas/priekšlikumus nākotnes Eiropai. Manaeiropa.manabalss.lv Latvijas iedzīvotājiem dod iespēju iesniegt savu priekšlikumu Eiropas nākotnei, kā arī iepazīties ar iesniegtajiem priekšlikumiem un par tiem balsot.

Priekšlikumus līdz 9. novembrim iespējams iesniegt manaeiropa.manabalss.lv platformā un tās logrīkos, ko savā lapās izvietojuši mūsu partneri, kā arī klātienes diskusijās, sūtot tos uz e-pastu: manaeiropa@manabalss.lv, un Tviterī lietojot tēmturi #ManaEiropa.