Aloja

Alojas novada jaunieši piedalās RAMPĀ jau otro reizi

2020. gada 28. augustā Limbažos tika rīkota ikgadējā jauniešu diena RAMPA, tikai šogad tai pievienojās vēl viens vārds – “light”, kas simbolizēja pasākuma programmas vieglumu.  Jau 8. jūlijā tika izsludināti radošās organizatoru komandas meklējumi, kur, pēc iepriekšējā gada lieliskās sadarbības, pieteicās arī Alojas novada jauniešu dome. Alojas novada pārstāvji piedāvāja savu aktivitāšu telti, kurā tiktu pārbaudīta pasākuma dalībnieku veiklība, attapība un izturība, bet pārējā pasākuma plānošana bija Limbažu jaunatnes darbinieku un jauniešu ziņā.

APasākums, lai gan sākotnēji plānots vieglāks, satura ziņā bija tikpat piepildīts kā citus gadus. Tajā bija spilgti muzikāli priekšnesumi no Dionas Liepiņas, Keitijas Bārbales, ansambļa “Kaks Korda” un grupas “Embark”.

Lielāko sajūsmu un jauniešu uzmanību piesaistīja influenceris Niklāvs Mičulis ar savu iedvesmas stāstu un Edgars Bāliņš ar stand – up komēdiju, kuras laikā cilvēki slaucīja asaras no sirsnīgās smiešanās.

Tika nodrošinātas dažādas teltis visas dienas garumā, kas skāra vairākas dzīves jomas – sportu, kultūru, sadzīvi, mākslu. Alojas novada teltī vispieprasītākā aktivitāte bija spēle “Fear pong”, kurā apmeklētājiem bija jāizpilda dažādi izaicinājumi. Īpaši interesanti veicās komandām, kuras mēģināja izpildīt “Marshmallow challenge”, kur no spageti, līmlentas un diega bija jāpagatavo tornis, kurš spētu virsotnē noturēt zefīru. Dažām komandām zefīru neizdevās pacelt augstāk par galda virsmu, bet citas plūca laurus ar 75 centimetru augstu torni.

“RAMPA light” tapšanā liela nozīme bija arī uzņēmumiem, kuri rūpējās par  balvām un dāvanām – Maiznīca Lielezers, Agate, SIA – bērnu preces, Z/s Priedītes, Zvaigzne ABC, AummRA, Olimpiskais centrs “Limbaži”, Kunturi, Limbažu Siers, Ilvas bišu drava, Cēsu Alus, Grizzly barber shop, SIA ”Valug”, Bagāta pica, Parka Kafe, Visit Limbaži, Dabas pieskāriens, I&L Reklāmdruka, MAMBA Design Latvia.

Alojas novada jaunieši ir pateicīgi par iespēju piedalīties un kuplināt Limbažu jauniešu dienu, kā arī cer uz sadarbību arī turpmāk.

Foto: Pēteris Alksnis

Sagatavoja: Monta Meldere, Alojas novada jaunatnes lietu speciāliste, tel. 27105003.