Aloja

Alojas novada dome aicina iedzīvotājus izvērtēt nepieciešamību apmeklēt iestādes klātienē

Pēdējās nedēļās valstī kopumā un atsevišķās pilsētās strauji saasinājusies situācija ar koronavīrusa Covid-19 izplatību. Alojas novada dome aktīvi sekot līdzi Covid-19 izplatībai valstī un Ministru kabineta izstrādātajiem vīrusa ierobežošanas pasākumiem.

Alojas novada dome aicina iedzīvotājus ļoti rūpīgi izvērtēt nepieciešamību apmeklēt domi un pašvaldības iestādes klātienē, un, ja iespējams, izmantot iespēju jautājumus nokārtot/ pakalpojumus saņemt attālināti – telefoniski vai elektroniski.

Ja pakalpojumu nepieciešams saņemt klātienē vai nav iespējams to veikt elektroniski, rekomendējam, ienākot telpā, izmantot sejas maskas. Tāpat aicinām ievērot divu metru distanci un veikt roku dezinfekciju.

! Ja Jums ir kāda no akūtām elpošanas ceļu infekcijas pazīmēm (klepus, rīkles iekaisums, paaugstināta ķermeņa temperatūra, elpošanas traucējumi, iesnas vai kaulu laušana), aicinām apmeklējumu atlikt.

Aktuālākie grozījumi Ministru kabineta 2020. gada 9. jūnija noteikumos Nr. 360 “Epidemioloģiskās drošības pasākumi Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanai” apskatāmi šeit

Sagatavoja:

Regīna Grosa