Aloja

Alojas novada domes Dienas centrā atklāta Esteres Kates Frīdenfeles darbu izstāde

28.oktobrī, Alojas novada domes Dienas centrā, tika atklāta Alojas Mākslas skolas 4.klases audzēknes Esteres Kates Frīdenfeldes pirmā personālizstāde “Rudens raibumi”. Izstādē kopumā apskatāmi septiņpadsmit darbi, kuri zīmēti dažādās tehnikās.

Lai ievērotu valstī noteiktos epidemioloģiskos noteikumus, uz izstādes atklāšanu varēja ierasties tikai  ar ielūgumiem. Izstādes atklāšanā piedalījās Esteres klases biedri un ģimenes pārstāvji. Kad apsveikumi bija izskanējuši, visi klātesošie kopīgi izdomāja darbu nosaukumus. (Esteres pavasaris, Mona, Merilina, Lote, Špiks, Sulīgais kliedziens, u.c.) Noslēgumā garda kūka un draudzīgas sarunas par turpmāko sadarbību.

Paldies Alojas Mākslas skolas skolotājam Verneram Lazdānam un direktorei Lailai Ulmanei par veiksmīgo sadarbību! Šī ir otrā izstāde, kurā savus darbus prezentē Alojas Mākslas skolas audzēkne.

Pirms gada personālizstāde bija Sabīnei Liepiņai. Alojas Dienas centrs ir ļoti piemērota vieta bērnu un jauniešu izstādēm, jo izstādi pārsvarā redz citi bērni un jaunieši, kuri neapmeklē Alojas Mūzikas un Mākslas skolu. Izstādes darbi ne tikai koši un krāsaini papildina dienas centra interjeru, bet arī rosina domāt, veicina sarunas un ļauj visiem mums pasapņot. Un skaisti sapņi mums visiem šobrīd ir ļoti nepieciešami.

Sagatavoja: Alojas Dienas centra vadītāja Guna Krūmiņa