Aloja

ZAAO birojam Cēsīs mainās atrašanās vieta

Klientu ērtībai no jūlija mēneša SIA ZAAO (ZAAO) Cēsu biroju no Kr.Valdemāra ielas 13 pārceļ uz EKO laukumu-biroju Lapsu ielā 19.

 

Pārmaiņu rezultātā turpmāk klienti Cēsīs varēs kārtot ar atkritumu apsaimniekošanu saistītos jautājumus septiņas dienas nedēļā. Līdz šim birojs strādāja tikai otrdienās. EKO laukums – birojs iedzīvotājus apkalpos pirmdienās, otrdienās, trešdienās, ceturtdienās, piektdienās 8:00 līdz 17:00, sestdienās un svētdienās no 10:00 līdz 14:00.

 

EKO laukumā – birojā būs iespējams noslēgt jaunus atkritumu apsaimniekošanas līgumus, izdarīt izmaiņas tajos, pieteikt konteineru mazgāšanu, iegādāties dažāda veida maisus: melnos – ievietošanai 240l konteineros, maisus būvgružu un nestandarta atkritumu izvešanai. EKO laukumā – birojā varēs saņemt arī detalizētu informāciju par visiem ZAAO sniegtajiem pakalpojumiem un, protams, nodot dalīti vāktus atkritumus, kas derīgi otrreizējai pārstrādei.

 

Bez maksas privātpersonas un juridiskās personas laukumā var nodot pudeļu stiklu, logu stiklu, papīru, kartonu, polietilēnu, metālu, baterijas, akumulatorus, koka paletes, nolietotu sadzīves elektrotehniku. Privātpersonas var vest arī luminiscentās lampas, riepas – ZAAO šos atkritumu veidus pieņems bez maksas. Par samaksu no privātpersonām laukumā pieņem lielgabarīta atkritumus un būvgružus. Laukumā pieņem arī zaļos atkritumus – sīkzarus, lapas, zāli. Par zaļo atkritumu nodošanas kārtību interesēties pie laukuma pārziņa. Juridiskajām personām par atkritumu veidiem, kurus ZAAO no tām nepieņem EKO laukumā, ir jāslēdz līgums atkritumu izvešanai tieši no uzņēmumiem.

 

Par otrreizējai pārstrādei derīgu materiālu nodošanu jebkurā no ZAAO darbības teritorijā esošajiem EKO laukumiem, tiek izsniegta atlaižu karte, ar kuru var pelnīt atlaidi nešķirotu sadzīves atkritumu izvešanas pakalpojuma rēķinam.

 

ZAAO atgādina, ka līguma pieteikumus vai izmaiņas atkritumu izvešanas grafikā var pieteikt arī telefoniski t. 64281250, e-pastā zaao@zaao.lv, kā arī mājas lapā www.zaao.lv sadaļā privātpersonām vai juridiskajām personām. Norēķinus par saņemtajiem pakalpojumiem lūgums veikt bankās, pasta nodaļās, veikalos Maxima vai caur www.zaao.lv (baneris – Mani pakalpojumi un norēķini) piekļūstot aktuālajam rēķinam un norēķinoties ar interneta banku starpniecību.

 

Informējam, ka 17.jūnijā notiks arī ikgadējās EKO laukumu un EKO laukumu – biroju speciālistu apmācības, lai vēl vairāk paaugstinātu darbinieku prasmes sniegt klientu vajadzībām atbilstošāko informāciju par uzņēmuma piedāvātajiem pakalpojumiem.

 

Informāciju sagatavoja:

Zane Leimane

SIA ZAAO sabiedrisko attiecību speciāliste

Rīgas iela 32, Valmiera, LV-4201

Mob.tālr.:26610013

E-pasts: zane.leimane@zaao.lv

Twitter.com/zaao_lv

Draugiem.lv/zaao

www.zaao.lv