Aloja

Vēl līdz 5. augustam iespējams pieteikties aktivitātei “Ģimene laivā”

Jau informējam, ka biedrība “Atbalsts Alojas Ausekļa vidusskolai” LR KM Sabiedrības integrācijas fonda atbalstītā projekta “Ģimene un bērni – vērtība Alojā” ietvaros, pārgājienu ciklu “Ģimene ceļo”. Pirmais cikla pārgājiens sadarbībā ar Alojas novadpētniecības centru, bibliotēku SALA un Alojas kultūras namu – “Ģimene laivā” notiks Alojas pagasta Ungurpils ezera krastā un ezerā 2021. gada 7. augustā (sestdien) no plkst. 10.00 līdz 14.00. Dalība pārgājienā ir bez maksas.

Ģimenēm, līdz 5. augustam piesakoties dalībai pārgājienā, būs iespēja ar SIA “Upeslaivas.lv” piedāvātajiem 3-vietīgiem kajakiem un 2-vietīgu smailīti, kurā būs pieejams speciāls sēdeklītis mazulim, izbraukt maršrutu ezerā, iepazīstot Ungurpils ezera floras un faunas bagātību. Pirms brauciena ģimenes tiks instruētas par drošības noteikumiem uz ūdens. Visiem laivotājiem tiks nodrošinātas glābšanas vestes.

PIETEIKUMA ANKETA PIEEJAMA ŠEIT.

Plašāk par aktivitāti lasiet ŠEIT.

Organizatori lūdz sargāt sevi un aicina ievērot epidemioloģiskos noteikumus!

Projekta “Ģimene un bērni – vērtība Alojā!” īstenošanas laikā biedrība “Atbalsts Alojas Ausekļa vidusskolai” sadarbojas ar iestādēm – Alojas pilsētas un pagasta pārvalde, Alojas Ausekļa vidusskola, Alojas kultūras nams, Alojas dienas centrs, pirmsskolas izglītības iestāde “Auseklītis”, Alojas Novadpētniecības centrs, Alojas pilsētas bibliotēka, bibliotēka “SALA”, Uzņēmējdarbības atbalsta centrs “SALA” un sporta metodiķiem.

Projekts ,,Ģimene un bērni – vērtība Alojā!”, Nr. 2021.LV/ĢDP/031“ ir sagatavots ar Sabiedrības integrācijas fonda finansiālu atbalstu no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par ,,Ģimene un bērni – vērtība Alojā!”, Nr. 2021.LV/ĢDP/031“  saturu atbild Biedrība “Atbalsts Alojas Ausekļa vidusskolai”.” #SIF_vietagimenei