Aloja

„Eneagrammas praktiķis” Bezmaksas nodarbība (krievu val.)

nlp_logo_fb3. martā, plkst. 18.30 – 20.30 Personības pilnveidošanas centrā Rīgā, Matīsa ielā 103a, 2. stāvā

 

Tikšanās ar pirmo sertificēto Eneagrammas treneri Baltijā Nadeždu Doroņinu-Koltan, kura iepazīstinās klausītājus ar to, kas ir eneagramma, kā tā palīdz saprast mūsu un apkārtējo cilvēciskās uzvedības likumsakarības un strupceļus, kā arī par kursu „Eneagrammas praktiķis”  norisi.

Mērķi 

  • Sniegt pamatinformāciju par to, kas ir eneagramma un iepazīstināt ar iespējām, ko sniedz zināšanas par eneagrammu gan personīgajā dzīvē, gan biznesā.
  • Informēt par iespējām Personības pilnveidošanas centrā iegūt starptautiski atzīta (ICTA) Eneagrammas praktiķa un Eneagrammas meistara sertifikātus.

Jūs iegūsiet

Šajā nodarbībā Jūs uzzināsiet, kā zināšanas par eneagrammu palīdz izprast savu uzvedību un apzināt tās vadību dažādās dzīves situācijās. Kā izprotot apkārtējo uzvedību iemeslus, var paredzēt konfliktu riskus un mazināt stresu. Kā arī iegūt atbildi uz jautājumu: “Kā man šīs zināšanas var noderēt biznesā?”

Dalībnieki

Nodarbība būs noderīga ikvienam, kurš vēlas iepazīt sevi, pilnveidot savas saskarsmes prasmes ar līdzcilvēkiem un vēlas mācīties kursos „Eneagrammas praktiķis”.
Kursos „Eneagrammas praktiķis” mācās uzņēmumu vadītāji, kouči, nodaļu vadītāji, klientu apkalpošanas vadītāji, personāla vadītāji, speciālisti, kuru darba rezultāts atkarīgs no veiksmīgas komunikācijas ar klientiem un  darba kolektīvu.

 

Lūdzu, iepriekš pieteikties, jo vietu skaits ierobežots!

Kontakttālruņi – 28336927, 67292808.

Piesakies!

 

Bezmaksas