Aloja

Puikules muižas parkā ienestas jaunas krāsas

21. jūlijā Puikules muižas parkā notika raibi darbi, kuru iniciatore bija Dace Tauriņa. Kādā dienā secinot, ka muižas parka sporta inventārs jeb tautā sauktie stieņi ir zaudējuši savu agrāko spozmi un valdzinājumu un saprotot, ka Puikules kopienas centra rīcībā ir visnotaļ liels brīvprātīgo darbaspēks, nolēmām pārkrāsot šos stieņus kopā ar rokdarbu studijas grupu.

 

Vivitas Vītiņas vadībā sanāca mūsu aktīvākās dalībnieces, talkā līdzi ņemot mazbērnus, bērnus un citus radiniekus, kā arī piesaistot aktīvākos apmeklētājus, visi ķērāmies pie otām, krāsu trauciņiem, lai sāktu darbu. Jāpiebilst, ka bija iespēja arī uztaisīt krāsotāja cepures, lai mati neiegūtu jaunu un pavisam neparastu toni.

 

Sākumā darbi ritēja ļoti raiti, jau pēc stundas mēs tikām pacienāti ar vietējās vecmāmiņas brīnišķīgajiem našķiem, tomēr pēc pāris stundu darba, visi sākām manāmi pagurt. Arī apģērbs, rokas, sejas un mati bija dabūjuši pa kādam krāsu triepienam, ar kuriem varējām cīnīties vēl ilgi pēc darbu beigšanas.

 

Darbu pabeidza tikai daži izturīgākie, tomēr ikviens, kas pielika savu roku, dabūja pateicību par savu ieguldījumu. Mēs uzskatām, ka paveicām brīnišķīgu darbu un milzīgs paldies visiem, kas piedalījās, kaut ar savu padomiņu un klātbūtni!

 

Monta Meldere, Puikules kopienas centra vadītāja