Aloja

Tikšanās ar Aldi Ķeviņu

23. novembrī plkst.14 ikvienu interesentu Alojas pilsētas bibliotēkā laipni sagaidīja Aldis Ķeviņš. Aldis ir dziednieks ar vairāk nekā 30 gadu dziedniecības praksi, gaišreģis, dzīves vērotājs, veiksmes konsultants, kas spējīgs gandrīz jebkurai problēmai atrast cēloni un to risināt, sakārtot cilvēkā zudušo harmoniju un palīdzot rast risinājumu dažādām problēmām.

Aldis uzskata, ka ikviena zemes cilvēka vienīgais dzīves uzdevums ir nevis pārkārtot kosmosu, bet būt laimīgam, apmierinātam, pateicīgam un priecīgam kā dienu uzsākot, tā arī to pavadot.

Tikšanās dalībniekiem bija iespēja iepazīt Aldi arī kā dzejnieku, ieskatoties un ieklausoties dzejoļu krājuma “Div-Dabis” Nr.1. lappusēs. Dzejoļu krājumu 2013. gadā izdeva SIA ”EKO FORTE”. Aldis dzeju sācis rakstīt jau agrā jaunībā, tā top arī tagad, kopumā ir uzrakstīti aptuveni 260 dzejoļu. Lūk, viens no dzejoļiem:
“Tūkstošiem acu vēro tevi,
Tūkstošiem ausu klausās tevi,
Ko gaudies?
Savas karmiskās izaugsmes labā
Darbojies!
Pārstāj mēli tukšās lūgšanās vārstīt,
Radītājs brīnās:
“Valdies!”

Nav karu, zemestrīču, vulkānu,
Tīģeri neglūn aiz stūra.
No krokodiliem, piranjām, haizivīm
Tīra ir jūra.
Tu, cilvēk, savā neprātā
Maldies.

Katru dienu dzīvo
Ar prieku, laimi, apmierinātību, pateicību,
Un visa eņģeļu valsts
Kļūs tavs vienīgais balsts.
Paļaujies!
Uzticies!
Savas garīgās attīstības laukā
Darbojies!”

Šīs tikšanās laikā ikviens klātesošais varēja uzdot sev interesējošus jautājumus un saņemt atbildes, padomus, ieteikumus, uzmundrinājuma vārdus un veiksmes vēlējumus.

Sarmīte Frīdenfelde
Mairitas Vītolas foto