Aloja

Staiceles Mūzikas un mākslas skolas audzēkņi konkursos

22.Starptautiskais jauno pianistu konkurss Valmierā

2017.gada 25.janvārī Valmierā, norisinājās 22.Starptautiskais jauno pianistu konkurss. Šogad konkurss pulcēja 44 jaunos pianistus no dažādām Latvijas Mūzikas skolām, kā arī no Lietuvas un Igaunijas. Konkurss norisinājās 4. vecuma grupās. Jaunākajā – A grupā šogad pirmo gadu debitēja Staiceles Mūzikas un mākslas skolas audzēkne Alise Gundega Saukuma, iegūstot Atzinības rakstu, kā arī B grupā Atzinības rakstu ieguva Ruslans Andrejevs.

Latvijas profesionālās ievirzes un profesionālās vidējās mūzikas izglītības programmas Taustiņinstrumentu spēle-Klavierspēle audzēkņu  Valsts konkursa 2.kārta

2017. gada. 13. un 14. februārī Cēsu Mūzikas vidusskolā norisinājās Latvijas profesionālās ievirzes un profesionālās vidējās mūzikas izglītības programmas Taustiņinstrumentu spēle-Klavierspēle audzēkņu Valsts konkursa 2.kārta. Konkursā piedalījās 90 audzēkņi no visām Vidzemes reģiona Mūzikas un mākslas skolām. Staiceles Mūzikas un mākslas skolu pārstāvēja 3 audzēkņi: Alise Gundega Saukuma, Regnārs Nerips un Ruslans Andrejevs.

2017. gada 15.februārī Rīgā norisinājās Latvijas profesionālās ievirzes mūzikas izglītības iestāžu izglītības programmas “Vokālā mūzika – kora klase” audzēkņu valsts konkursa fināls. VIII grupā ļoti veiksmīgi nostartēja Daniels Teadors Vanags.

Ļoti priecājamies par mūsu jauno pianistu veiksmīgo sniegumu. Malači!