Aloja

Publicēts ZAAO 2016.gada nefinanšu ziņojums

SIA “ZAAO” (ZAAO) ir sagatavojis un publiskojis 2016.gada nefinanšu ziņojumu. Ziņojumā iekļauts vadības ziņojums, uzņēmuma raksturojums, gada svarīgākie notikumi, kā arī informācija par meitas uzņēmumu “ZAAO Enerģija” un darbības plāniem 2017.gadā.

 

Par prioritāti 2016.gadā ZAAO izvirzīja vēl augstāka klientu apkalpošanas kvalitātes līmeņa sasniegšanu. Tika turpināti iesāktie projekti iekšējo darbības procesu pilnveidošanā, organizētas regulāras apmācības EKO laukumu pārziņiem un speciālistiem, atkritumu vedēju vadītājiem un atkritumu savācējiem, kā arī biroja darbiniekiem.

 

Investēts infrastruktūras attīstībā, sabiedrības izglītošanas pasākumos, lai piedāvātie pakalpojumi būtu ne tikai ērti pieejami, bet arī izprotami, un veicinātu vides ilgtspējīgu rīcību.

 

Uzņēmums turpinājis dalīties pieredzē ar labās prakses piemēriem. Klienti, darbinieki, īpašnieki un sadarbības partneri tika uzrunāti uzņēmuma izvērtēšanai. Sadarbības novērtējums ir ļoti augsts – 90,7% no aptaujātajiem klientiem to ir novērtējuši kā labu. ZAAO realizētais projekts par Cēsu vecpilsētas atkritumu sistēmas izveidi guva atzinību Cēsu novada pašvaldības organizētajā konkursā “Būve 2016”.

 

Neskatoties uz to, ka pārskata gads noslēdzies ar negatīvu finanšu rezultātu, uzņēmums ir veicis virkni darbību, pateicoties kurām nākamajos gados uzņēmums spēs nodrošināt vēl augstāku pakalpojuma kvalitāti un daudzveidību saviem klientiem.

 

2016.gada vasarā tika atklāta vides iniciatīva “100 darbi Latvijai” ar mērķi apvienot darbu, spēku un gudrību, lai līdz Latvijas simtgadei paveiktu vismaz 100 nozīmīgus darbus vides jomā. ZAAO dara pats un aicina piedalīties ikvienu – iedzīvotājus, biedrības, uzņēmumus, pašvaldības un valsts iestādes.

 

2017.gadā turpināsies darbs pie projektiem, kuru mērķis ir uzlabot atkritumu pārstrādes iespējas un resursu atgriešanu apritē.

 

Ar “Nefinanšu ziņojuma 2016” pilnu tekstu elektroniskā formā iespējams iepazīties uzņēmuma mājas lapā sadaļā “Par mums”.

 

Informāciju sagatavoja:

Zane Legzdiņa

SIA ZAAO sabiedrisko attiecību speciāliste