Aloja

Staicelē noskaidroja konkursa “Alojas novada Cālis 2017” laureātus

calis_2017

29. aprīlī Staiceles kultūras namā norisinājās novada mazo vokālistu konkurss “Alojas novada Cālis 2017”. Skanīgas un jautras dziesmiņas izpildīja desmit bērni no Staiceles, Alojas, Brīvzemnieku un Braslavas pagasta.

 

Pirms konkursantu kāpšanas uz skatuves, sanākušos ar skanīgu dziesmu “Joka pēc alfabēts” priecēja Mārtiņš un Edgars no grupas “Kokteilis”. Ar dejām pasākumu kuplināja Staiceles kultūras nama deju kolektīva “Stazelīte” (skolotāja Maija Drozda) jaunākās grupas dalībnieki, savukārt izklaidējošu joku programmu rādīja Staiceles vidusskolas dramatiskais kolektīvs “Pipars” (skolotāja Inga Neimane).

 

Vecuma grupā līdz 5 gadiem titulu “Alojas novada Cālis 2017” ieguva trīsgadīgā Annija Zeiļuka no Staiceles (skolotāja Līga Siliņa), savukārt 6-7gadīgo dziedātāju vidū par “Alojas novada Cāļu Cāli 2017” žūrija izraudzījās braslavieti Lindu Rozenbergu (skolotāja Daina Mūrniece). Pateicībā par drosmi un dalību konkursā visi dalībnieki saņēma piemiņas balvas un Goda rakstu.

 

Kā jau ierasts, mazo dziedātāju varēšanu rūpīgi vērtēja žūrija. Šoreiz tās sastāvā bija grupas “Kokteilis” dalībnieki Mārtiņš Elsiņš, Edgars Roļskijs un pašvaldības izglītības darba speciāliste Ilze Kapmale.

Skanīgā pasākuma noslēgumā konkursa rīkotāji pateicās bērnu vecākiem un pedagogiem – Dainai Mūrniecei, Marutai Gaugerei, Kristīnei Freimanei-Semjonovai un Līgai Siliņai – par viņu ieguldījumu, sagatavojot bērnus konkursam. 

 

Liānas Lilenblates-Sipko

teksts un foto

[Not a valid template]