Aloja

Atbalsts jaunu produktu ieviešanai ražošanā

cfla2017.gada septembrī plānojas atvērties atbalsta programmas “Atbalsts jaunu produktu ieviešanai ražošanā” 2.kārta, kuras ietvaros būs pieejams finansējums 34 mlj. apmērā.

 

Programmas ietvaros atbalsts tiek piešķirts eksperimentālu tehnoloģiju izgatavošanai vai iegādei, kā arī uzstādīšanai un testēšanai reālā ražošanas vidē, veicot saimniecisko darbību no ceturtā līdz astotajam tehnoloģiju gatavības līmenim (TRL4-8). Programmas ietvaros vismaz 20 % no eksperimentālās tehnoloģijas izmaksām ir jāatbilst pētniecības un attīstības izmaksām pilotrūpnīcās. Ne vairāk kā 80 % no eksperimentālās tehnoloģijas komponentēm vai iekārtām būs iespējams izvēlēties no tirgū jau nopērkamām

 

Sīkāk par programmas finansējumu skatīt Centrālās finanšu un līgumu agēntūras mājas lapā: CFLA info

 

Sīkāk par programmas nosacījumiem, skatīt ŠEIT

 

SIA “Investīciju Risinājumu Birojs” ir ievērojama pieredze Eiropas fondu līdzekļu piesaistē LIAA un CFLA administrētos projektos ražošanas iekārtu iegādei un praktiskas ievirzes pētījumos.

 

Daži no mūsu kientiem: SIA „Digitālās Ekonomika Attīstības centrs”, AS “Olainfarm”, AS “Valmieras Stikla Šķiedra”, SIA “TS Rīga”, SIA “Orions Loģistika”, SIA ”Eiroplasts”, Rīgas Tehniskā universitāte, Latvijas Universitāte, SIA “Tehniskā ortopēdija” u.c.