Aloja

Alojas novada sporta skolas galda tenisistu sasniegumi sacensībās

Vasaras mēnešos jaunieši piedalījās GTK Alojas rīkotajos turnīros un Rīgas BJSS rīkotajās starptautiskajās sacensībās Drustos.

Jūlija vidū Alojas pilsētas svētkos notika ikgadējā “Vasaras balva”.  Vislabāk  no Alojas jauniešiem veicās Alanam Bernhardam, kurš negaidīti cīņā par labāko jaunieša balvu pārspēja savu brāli Kevinu Bernhardu. Visi rezultāti: http://lgtf.lv/?id=12&gads=2017&turnId=1675&arh=0

 

Jūlija beigās piedalījāmies starptautiskajā turnīrā “Drusti 2017”.  Bez latviešiem turnīrā piedalījās Uzbekistānas un Igaunijas sportisti. No jauniešiem vislabāk veicās Andrejam Vaičukam, kurš šajās sacensībās ieguva arī savus pirmos reitinga punktus.

Visi rezultāti: http://lgtf.lv/?id=12&gads=2017&turnId=1758&arh=0

 

Septembra sākumposmā  piedalījāmies sacensībās Igaunijas pilsētā Vīlandē. Dalībnieki bija no Igaunijas, Somijas, Lietuvas un Latvijas.  No Alojas censoņiem vislabāk veicās Mikus Trauliņam, kurš ieguva 69.vietu no 100 dalībniekiem.  Sacensību rezultāti: http://www.ltksakala.ee/node/356

 

Septembra beigās Birzgalē notika jauniešu sacensības “Stigas kauss”, kur no mūsējiem piedalījās Gustavs Graudiņš. Viņš vecuma grupā 2006.gadā dzimušie un jaunāki ieguva trešo vietu. Sacensībās piedalījās visi labākie Latvijas jaunieši. Decembrī “Stigas kauss” notiksies arī Alojā.

Rezultāti: http://lgtf.lv/?id=12&gads=2017&turnId=1761&arh=0

 

Pirms nedēļas atkal devāmies uz Birzgali, lai piedalītos Ķeguma novada atklātajā čempionātā jauniešiem. Mūsu jaunieši Kevins Bernhards un Gustavs Graudiņš izcīnīja attiecīgi 2.un 3.vietu 42 dalībnieku konkurencē.

Nākamās sacensības mūsu jauniešiem šīs nedēļas beigās Vīlandē.

Mārtiņš Svīķis