Aloja

Noslēdzies I semestris Alojas Ausekļa vidusskolā

Ir beidzies pirmais semestris un katrs ar savām sajūtām, priekiem ir sagaidījis Ziemassvētkus. Pavisam nedaudz un spersim soli Jaunajā 2018. gadā.  Labi padarīta darba sajūta noteikti ir tiem Alojas Ausekļa vidusskolas skolēniem, kas mācījušies tā, lai būtu prieks pašiem, vecākiem, skolotājiem.  Prieks par skolēniem, kas šajā mācību gadā ir uzsākuši  savas skolas gaitas pie mums un spēj runāt vienā balsī ar saviem jaunajiem klasesbiedriem, ir spējuši sevi pierādīt, ka var ne tikai mācīties, bet darīt arī vairāk par sev uzticētiem pienākumiem.

 

Skolas lepnums, kas mācījušies teicami, labi un teicami un ir uzteicami par augstu vidējo atzīmi. 12.klase  – Elīza Cepurniece, Kristīne Kalnmača, Arta Bārda, Sanda Melbārde, Klāvs Elsiņš. 11.klase – Lauma Auziņa, Rūdolfs Kažoks, Ita Netlova, Māris Cinis, Marta Čukure, Amanda Saulāja, Andrejs Vaičuks, savukārt 10.klasē Haralds Siktārs, Annija Delvere, Valts Kokins, Ieva Ulme. 9.klasē uzteicama Sandija Erdmane un 8.klasē paldies Montai Grīnbergai, Laurai Mangulsonei, Rūtai Vilderei, Hertai Balodei, Kristīnei Oinaskovai, Rūtai Kaļvai, Edvardam Kaļvam, Martai Miksonei. 7.klašu lepnuma pulks – Tīna Rudzīte, Sabīna Kozlovska, Elīna Krūmiņa, Kerija Jeseljone, Samanta Ududa, Krista Fiļipova, Sanija Bērziņa un Marija Jenča. 6.klases pulciņš ir pavisam paprāvs un liek mums cerēt, ka nākotnē būs skolēni, kas nesīs Alojas  vārdu pasaulē – Rūdolfs Roļskijs, Jānis Siktārs, Annija Svičo, Alise Abendrote, Kitija Rjabinova, Eva Bitmane, Kristens Bojārs, Amanda Dene, Undīne Jenča, Edvards Melbārdis, Katrīna Mētriņa, Matīss Piģēns. 5.klasē – Kitija Gubska, Violeta Birkava, Emīls Grīnbergs, Reinis Kušķis, Dārta Lūse, Elizabete Bukulde. Savukārt sākumskolas skolēni no 4. klases ir Līva Nemme, Markuss Sipko, Evelīna Vanaga, Jānis Čukurs, Gunita Džaparova, Estere Dalka, Arta Mangulsone, Helēna Možvillo, Miķelis Siliņš. 3.klašu uzteicamie skolēni – Ivita Grīnvalde, Rauls Kivulāns, Rūta Šternfelde, Paula Meijere, Gustavs Slotiņš, Daniels Andrejevs, Estere Bitmane, Sabīne Liepiņa, Ance Pilipāviča, Liene Puidīte, Madara Ulme, Enija Bernharde, Edijs Jurašs, Regnārs Kamalis. Pirmos nopietnos vērtējumus ir saņēmuši 2.klašu skolēni, jo nu viņu zināšanas latviešu valodā, matemātikā tiek jau vērtētas ar ballēm, un ar nopietnu pieeju mācību darbam ir ķērušies klāt Mārtiņš Ulmis, Kārlis Pētersons un Estere Frīdenfelde.  1.klašu skolēniem noteikti radās vēlme mācīties tik pat čakli kā visiem iepriekš minētiem skolēniem un nākamajā gadā arī viņi piepulcēsies šo apzinīgo skolēnu pulciņam.

 

Paldies arī ģimenēm par atbalstu, kas nesavtīgi rūpējas par saviem bērniem, sniedzot viņiem tik ļoti nepieciešamo atbalstu ne tikai zināšanās, bet arī sirds  siltumu un mīlestību. Lai visiem Jaunais 2018. gads, kas paies zem Latvijas 100 zīmes, ienes prieku, mieru un saticību katrā mājā!

 

Alojas Ausekļa vidusskolas direktores vietniece izglītības jomā Inatra Vaļicka