Aloja

Lauku ceļotājs izsludina pieteikšanos akcijai „Atvērtās dienas laukos”

Atgādinām, ka līdz 2. martam gaidām pieteikumus akcijai “Atvērtās dienas laukos”, kas šogad Latvijā norisināsies 4.-5. maijā. 

 

Lielākās mārketinga aktivitātes plānotas: 1) akcijas karšu izplatīšana visās CircleK DUS un citviet; 2) sociālo tīklu kampaņa; 3) akcijas ieskaņas tirdziņš “Kalnciema ielas kvartālā”; 4) mediju brauciens, lai atspoguļotu akciju un tās saimniecības (jau šobrīd pieteikušies ~30 mediju pārstāvju).

 

Paldies visiem, kas jau pieteikuši sava uzņēmuma dalību akcijā un jau iepriekš paldies arī tiem, kas tikai plāno to darīt!

 

Viena no mārketinga aktivitātēm – tirdziņš “Kalnciema ielas kvartālā” Rīgā 28. aprīlī. 

 

Šeit tirgus norisinās katru sestdienu un guvis lielu apmeklētāju atsaucību un atbalstu. Tas vienkopus pulcē daudz un dažādu pārtikas produktu ražotāju un amatnieku. Aicinām 28. aprīlī lauku tūrisma uzņēmējus piedalīties tirgū kā tirgotājiem, lai popularizētu savu produkciju un akciju “Atvērtās dienas laukos”.

Tā ir lieliska iespēja uzņēmējiem satikties savā starpā, iepazīt jaunus cilvēkus un ķert iedvesmu biznesa attīstībā Kalnciema kvartāla tirgū.

 

Izmaksas dalībai:

Amatnieki: 20 EUR par pusi no 3×3 m lielas telts vietas.

Pārtikas tirgotāji: 25 EUR (35 EUR, ja gaļas tirgotājs) par 2x2m telts vietu.

(ēdinātājiem, piemēram, restorāniem un kafejnīcām, parasti dalības maksa ir 55 EUR)

 

Lai piedalītos tirgū, ir nepieciešams nosūtīt:

  1. Produkcijas bildes un aprakstu;
  2. Uzņēmuma rekvizītus: kompānijas nosaukums vai personas vārds, uzvārds, personas kods vai reģistrācijas numurs, adrese un bankas konts.

 

Pieteikties tirgum: tirgus@kalnciemakvartals.lv, e-pasta nosaukumā ierakstot “Reģistrācija. Lauku ceļotājs”. 

 

Papildu informācija:

– Gan galdu, gan nojumi ir jāvar sagādāt pašiem savu. Nepieciešamības gadījumā Kalnciema kvartāla tirgus laikā ir iespējams izīrēt tirdzniecības galdu – 60x60cm/7eiro.

– Tirgus notiek no 10.00-16.00. Iekārtošanās tirgū notiek no 08.30-09.30.

– Dalības maksa ir jāpārskaita saskaņā ar rēķinu! Rēķina apmaksa ir jāveic no uzņēmuma konta, kurš ir norādīts rēķinā. Maksājumā ir jānorāda rēķina numurs.

– Tirdzniecības laikā līdzi ir jābūt personas apliecinošiem dokumentiem, kvīšu grāmatiņai, PVD atļaujai (ja pārtikas tirgotājs) un reģistrācijas apliecībai.

“Lauku ceļotājs” tirgus ietvaros organizēs aktivitātes uz skatuves, tirgotāju un akcijas reklamēšanu, radošās darbnīcas un aktivitātes bērniem.

Ja Jums ir kādi jautājumi par akcijas norisi vai piedāvājuma veidošanu, sazinieties ar Annu no “Lauku ceļotāja” +371 29451717, anna@celotajs.lv.

Atvērtās dienas laukos

Anketa