Aloja

Limbažu fonds aicina iesaistīties Labdarības bumbu rallijā

Jau trešo gadu nodibinājums „Limbažu fonds” rīko Labdarības bumbu ralliju, kura laikā tiek piesaistīti līdzekļi, lai Limbažu, Salacgrīvas, Krimuldas un Alojas novadu iedzīvotāji spētu realizēt sabiedrībai nozīmīgus apkārtējās vides un sadzīves uzlabošanas projektus.

 

Šajā sezonā ieplānotas divas akcijas – pirmoreiz Labdarības bumbu rallijs norisināsies 14.jūlijā Staicelē, savukārt nākošā  akcija jau trešo reizi pēc kārtas norisināsies Limbažu pilsētas svētku laikā augusta sākumā.

 

Pateicoties Sabiedrības integrācijas fonda padomei (SIF) šogad Labdarības bumbu rallijs varēs notikt daudz kvalitatīvāk. SIF atbalstījusi Limbažu fonda projektu „Limbažu fonda darbības stiprināšana”, kā ietvaros šīs akcijas organizēšanai iegādāta ērta telts, kurā novietot izlozējamās balvas, kā arī netraucēti darboties lietus laikā. Lai būtu iespēja veiksmīgāk gan piesaistīt dalībniekus, gan paziņot uzvarētājus izlozes noslēgumā, par projekta līdzekļiem arī iegādāts megafons.

Balvu grozā būs vietējo uzņēmēju un fonda dibinātāju sarūpētas lietas – dāvanu kartes, dažādas ēdamlietas, stādi, hobiju inventārs un citas lietas.

 

Loterijas laimīgie uzvarētāji tiks noskaidroti, Staicelē pludinot numurētas  plastmasas bumbiņas Salacas upē, bet Limbažos tās pēc nejaušības principa izvelkot no Lielezera. Attiecīgi laimējuši būs ziedojuma karšu īpašnieki, kuru karšu numuri sakritīs ar izmakšķerēto bumbu numuriem. Ziedotāji, kuri loterijas brīdī nebūs klāt, tiks sazvanīti un balvas tiem tiks nogādātas personīgi.

 

Šogad pirmo reizi akcijas organizatori sarūpējuši 10  īpašas lielās bumbas tieši uzņēmējiem ar vērtīgākām balvām. Kā galvenā balva Labdarības bumbu rallijā Staicelē plānota viesu mājas „Meža salas” rezervācija vienam uzņēmuma kolektīva pasākumam, bet Limbažu bumbu rallijā atpūtas kompleksa „Smēdes” īre uzņēmuma pasākumam.

 

Lai piedalītos loterijā, nepieciešams par ziedojumu iegādāties Labdarības bumbu rallija ziedojuma karti, kā arī uzņēmumiem  lielās rallija bumbas ziedojuma karti.  Kartes Alojas novada bumbu rallijam iespējams iegādāties Alojas novada tūrisma informācijas centrā un Brīvzemnieku pagasta pārvaldē, tās darba laikā un Limbažu bumbu rallijam:  Limbažu novada pašvaldības Klientu apkalpošanas centrā Rīgas ielā 16, Limbažos pašvaldības darba laikā.

 

Tā kā loterijas tiek organizētas ar mērķi vākt ziedojumus projektu konkursam, kurā piedalīties, iesniedzot projekta idejas pieteikumu, un tās atbalsta gadījumā to īstenot savā pagastā vai pilsētā, varēs ikviens Alojas, Krimuldas, Limbažu un Salacgrīvas novada iedzīvotājs, Limbažu fonds aicina atbalstīt akciju, arī ziedojot lietas loteriju balvu groziem vai finansējumu projektu konkursa fondam! Par ziedojuma veikšanu loterijas balvu grozam lūgums sazināties ar Limbažu fonda valdes priekšsēdētāju Spīdolu Lielmani pa tālruni 29466955. Projekta konkursa organizēšanu iespējams atbalstīt arī veicot naudas ziedojumu Nodibinājuma „Limbažu fonds” bankas kontā LV94UNLA0050019626721.

 

Par aizvadītājā gadā Labdarības bumbu rallijā piesaistīto finansējums šogad bija iespējams īstenot četrus vietējai kopienai nozīmīgus projektus.

Projektu finansiāli atbalsta Sabiedrības integrācijas fonds no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem.

 

Sandra Taube

Nodibinājuma „Limbažu fonds”

sabiedrisko attiecību speciāliste