Aloja

Izmaiņas VID klientu apkalpošanas un muitas kontroles punktu darba laikā

Ligo-darbalaiksVID klientu apkalpošanas un Konsultatīvā tālruņa darba laiks svētkos      

Valsts ieņēmumu dienests (VID) lūdz ņemt vērā, ka pirmssvētku dienā, 2018.gada 22.jūnijā, ir nelielas izmaiņas VID klientu apkalpošanas un Konsultatīvā tālruņa darba laikā.

 

Šī gada 22.jūnijā VID klientu apkalpošanas zāles darba laiks Rīgā, Talejas ielā 1 būs no plkst. 09.00 līdz 14.00. Savukārt VID Konsultatīvais tālrunis 67120000 būs pieejams no plkst. 8.15 – 14.45.

 

Atgādinām, ka ārpus Rīgas klientu klātienes apkalpošana netiek veikta trešdienās un piektdienās (ārpus Rīgas klienti tiek apkalpoti pirmdienās, otrdienās un ceturtdienās).

 

Papildus vēršam uzmanību, ka šogad brīvdiena ir 2018.gada 9.jūlijs, jo tā ir diena pēc Vispārējo latviešu Dziesmu un deju svētku noslēguma (to nosaka likuma “Par svētku, atceres un atzīmējamām dienām” 1. pants).

 

Plašāka informācija par VID klientu apkalpošanu un citām saziņas iespējām ar VID pieejama VID tīmekļa vietnē sadaļā „Kontakti”.

 

VID muitas kontroles punktu darba laiki Līgo dienā un Jāņu dienā

 

Valsts ieņēmumu dienests informē, ka muitas kontroles punkti (turpmāk – MKP), kas darbojas nepārtrauktā diennakts režīmā, arī pirmssvētku un svētku dienās (šī gada 22., 23. un 24.jūnijā) strādās bez darba laika izmaiņām.

 

Diennakts režīmā strādā šādi VID Muitas pārvaldes MKP:

 

  • Rīgā – Lidostas MKP, Rīgas brīvostas MKP un Importa MKP;
  • Latgalē – Terehovas MKP, Zilupes MKP, Grebņevas MKP, Kārsavas MKP, Silenes MKP, Vientuļu MKP, Pāternieku MKP, Indras MKP, Rēzeknes II MKP un Daugavpils preču stacijas MKP;
  • Kurzemē – Liepājas ostas MKP un Ventspils ostas MKP.

 

2018.gada 22.jūnijā Valmieras MKP, Jelgavas MKP, Daugavpils MKP, kā arī klientu apkalpošanas vietā Buļļu ielā 74, Rīgā noteikts saīsinātais darba laiks – līdz plkst. 16:00.

 

Savukārt Šķirotavas MKP šī gada 22.jūnijā strādās bez darba laika izmaiņām – no plkst. 08:00 līdz plkst. 20:00.

 

Šī gada 23.jūnijā un 24.jūnijā muitas klienti netiks apkalpoti šādos MKP: Lidostas MKP klientu apkalpošanas vietā Buļļu ielā 74, Rīgā; Valmieras MKP, Jelgavas MKP un Daugavpils MKP.

 

Plašāka informācija par Latvijas Republikas muitas kontroles punktiem pieejama VID mājaslapas sadaļā “Muita/Noderīgi/Muitas kontroles un robežkontroles punkti”.

 

Informāciju sagatavoja:

Evita Teice-Mamaja

VID Sabiedrisko attiecību daļa

Tālr. 67122668, 26351438     

Talejas iela 1, Rīga, LV-1978

www.vid.gov.lv