Aloja

Nedēļas norises galda tenisā

Iepriekšējās nedēļas nogalē Alojas sporta hallē atkal notika divi ievērības cienīgi galda tenisa pasākumi. Vispirms var atskatīties uz Alojas novada atklāto sacensību 5.kārtu. Novada atklātajās sacensībās startē pieaugušie un jaunieši ,spēlējot kopā, bet ar atsevišķiem vērtējumiem. Jaunajiem tas ir stimuls spēt sevi pierādīt. Sacensībās startē,ne tikai GTK Aloja sportisti,bet arī tenisa entuziasti no Limbažu un Rūjienas puses. Tā kā palikusi tikai viena sacensību kārta ,jau sāk iezīmēties sacensību līderi,jo vērtēti tiks 4 kārtu labākie rezultāti. Tā 5.kārtā 1.vietu izcīnīja Mārtiņš Anševics; 2.vietu Artis Golubovs; 3.vietu Aivars Balodis. Šie paši sportisti arī kandidē uz uzvaru kopvērtējumā. Pēdējā kārtā gan viņus vēl var apsteigt Guntis Lezdiņš.

Jauniešiem par uzvaru pēdējā kārtā vēl pacīnīsies Gustavs Graudiņš un Kevins Bernhards.

Svētdien notika starptautisko sacensību Mazā balva 3.kārta. Pēdējā 4.kārta plānota aprīlī. Šoreiz dalībnieku skaits bija mazāks kā pirmajās divās kārtās. Tomēr šo sacensību galvenais tiesnesis Ervīns Svīķis piedāvāja tādu izspēles sistēmu,lai dalībnieki varētu aizvadīt 10 spēles katrs. Var teikt-tāds „neliels” izturības pārbaudes turnīrs. Arī tajā redzējām gan tuvākus,gan tālākus viesus. Patraucēja tas,ka šai pat dienā daudzi labi spēlētāji piedalījās citos turnīros.Tomēr priecē tas,ka blakus pieaugušajiem,arī senioriem,bija viens no republikā labākajiem zēniem savā vecumā  Gustavs Graudiņš.

Mazās balvas 3.kārtā pieaugušajiem pirmais trijnieks:1.Juris Siliņš (Smiltene), 2.Guntis Lezdiņš (GTK Aloja), 3.Aivars Dulbergs (Alūksne)

Labākais seniors: Jānis Kārkliņš (Sigulda), Labākais jaunietis: Gustavs Graudiņš (GTK Aloja)

Protams-liels paldies arī šoreiz „Aloja-Starkelsen” par dāvātajām balvām sacensību uzvarētājiem!

 Aivars Auseklis