Aloja

Sarunas ar Akvelīnu Līvmani par ikdienišķo un neparasto

17.aprīlī visi interesenti, kas apmeklēja Alojas dienas centru, tikās sirsnīgā sarunā  ar aktrisi, astroloģi un grāmatu “Dziedināt mīlot”, “Veselība pilienu pa pilienam”, “Zaļās iedvesmas grāmata”, “Mīl-nemīl. Atvērto siržu saruna” un “Tā teica Dieviete” autori Akvelīnu Līvmani.

Akvelīnas  vārds ir labi zināms, vispirms jau saistībā ar virkni kinolomām mūsu latviešu kinofilmās, gan daudzajām teātra lomām uz Dailes teātra skatuves. Arī sarunu aktrise iesāka, nedaudz pastāstot par pašreizējām lomām teātrī, klātesošajiem veltot pat dziesmu.

 Varbūt, ka kādam ir mazāk zināms, ka Akvelīna profesionāli nodarbojas ar astroloģiju un numeroloģiju, jau vairāk kā 10 gadus sastāda un izdod “Astroloģijas kalendāru”, kā arī publicējas žurnālos “Ieva”, “Zintnieks”.

Tā kā tieši šobrīd pavasarīgi atplaukst daba, arī ikvienam no mums ir vēlme izskatīties un justies arvien labāk un labāk, darīt labu savam ķermenim, savām domām, savai dvēselei. Akvelīna ikvienam klātesošajam sniedza vērtīgus padomus, kādu veiksmes formulu, lai mēs dzīvotu priecīgāk, līksmāk, laimīgāk un veselīgāk.

Tiem, kas vēlās uzzināt par Akvelīnu ko vairāk, ir vērts izlasīt viņas un Lijas Brīdakas ciešā sadarbībā tapušo grāmatu “Zem sargeņģeļa spārna”.

Sarmīte Frīdenfelde / Alojas pilsētas bibliotēkas vadītāja

Foto: G.Krūmiņa, S.Frīdenfelde