Aloja

Inbox.lv izsludina Vislatvijas talantu konkursu bērniem – iespēja iegūt skolas mugursomu un ģimenes ceļojumu

Jau ceturto gadu pēc kārtas, tuvojoties skolas gaitu sākumam, portāls “Inbox.lv” izsludina talantu konkursu, tostarp Alojas jaunāko klašu skolēniem, kas sniedz iespēju 100 skolniekiem jauno mācību gadu iesākt ar stilīgu un ērtu mugursomu, savukārt viens laimīgais kopā ar ģimeni dosies 3 dienu ceļojumā uz Igauniju!

Inbox.lv Talantu konkursa galvenais mērķis ir iedrošināt skolēnus atklāt un attīstīt savus talantus. Pieteikties konkursam var jebkurš 1. – 6. klases skolēns, kurš prot satriecoši dejot, virtuozi spēlēt kādu no mūzikas instrumentiem, skanīgi dziedāt vai jodelēt, vai arī ir apveltīts ar kādu citu īpašu talantu.

Ja vēlies piedalīties konkursā, sūti sava talanta video līdz 25.08.2019, plkst. 17:00 uz e-pasta adresi tavitalanti@inbox.lv, aprakstā norādot savu vārdu, uzvārdu, vecumu un tālruņa numuru.

No visiem konkursa dalībniekiem, 100 labākie saņems mugursomas, savukārt “Inbox.lv” žūrija izvēlēsies četrus favorītus, kuru video 26. augustā tiks ievietoti “Inbox.lv” Facebook lapā un nodoti sociālā tīkla lietotāju vērtējumam, lai cīnītos par galvenās balvas iegūšanu!

Papildu informācija:

Sabīne Vrubļevska

Inbox.lv mārketinga un reklāmas projektu vadītāja

T.: + 371 20385838

E-pasts: sabine.vrublevska@co.inbox.lv