Aloja

Alojas novada sporta spēles 2019

Šī gada 17. augustā norisinājās ikgadējās Alojas novada sporta spēles. Šoreiz tās notika Ungurpilī, pie uzņēmējdarbības atbalsta centra-bibliotēkas Sala. Sporta spēlēs bija iespējas izmēģināt spēkus gan individuālajās disciplīnās bērnu, jauniešu, pieaugušo un senioru grupās, gan komandu sacensībās.

Atpūšoties no sporta, dalībniekiem bija iespējams izbaudīt piepūšamo atrakciju priekus, baudīt saldējumu no uzņēmuma “Ledus oga”, kā arī uzņemt spēkus no “Mieriņa” bufetes. Bet bērniem bija iespēja pierādīt sevi mērķī mešanā, izturības disciplīnā, krosā, tāllēkšanā no vietas, kā arī piedalīties stafetē ar vecākiem.

Komandām bija jāpierāda spēki un jāsacenšas pret citām komandām 6 disciplīnās un spēlēs. (Dvieļbolā, pludmales volejbolā, stafetē, netradicionālajā futbolā, disku golfā un sacensībās komandu kapteiņiem)

Individuālajās disciplīnās bija iespējams piedalīties šādās disciplīnās: makšķerēšana, disku mešana, basketbola metieni, laivas vilkšana, stiprinieks, šautriņu mešana, kross, acu mērs, lielais boulings un veiklības brauciens.

Liels paldies visiem, kuri apņēmās palīdzēt, deva savu laiku un ieguldījumu! Paldies visiem tiesnešiem!

Alojas novada sporta spēļu rezultāti pieejami šeit.

Foto meklē mūsu Facebook kontā vai https://failiem.lv/u/7smyayxc

Tiekamies nākamgad!

*Pasākums tika organizēts Eiropas Sociālā fonda finansētā projekta “Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanai un slimību profilaksei Alojas novadā”, Nr.9.2.4.2/16/I/028 ietvaros.

Informāciju sagatavoja:

Ineta Vladimirova